Lucie Křížková & Lucie Černá: Dárcovská výzva pro projekt Provoz domu pro rodiny dlouhodobě nemocných dětí ve FN Motol

Podpořte rodiny dlouhodobě nemocných dětí společně s Lucií Křížkovou a Lucií Černou

vybíráme od 17.12.2020
50 250 Kč
vybráno 101 % z 50 000 Kč

přispělo

62 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Poselství Lucie Křížkové:
Každý z nás má uvnitř sebe nějaké obavy, které si často nechává pro sebe. Já ale jednu z nich mohu vyjádřit nahlas a veřejně. Je to představa, že bych se dostala do situace, ve které se ocitají rodiče vážně nemocných dětí, které tráví dlouhé týdny či měsíce v nemocnici. Představa, že nemohu být se svými dětmi, se svou rodinou. A tak když mohu udělat cokoliv proto, abych i jiným rodičům mohla dopřát ten nejlepší pocit na světě, být pospolu, jdu do toho! Pojďte do toho, prosím, se mnou. Podpořme společně nadační fond Dům Ronalda McDonalda a pomozme rodinám být zase spolu. Věřím, že to dokážeme.

Poselství Lucie Černé:
Jako maminka vím, že síla rodiny ja obrovská a dokáže divy. Proto možnost této síly využít a dopřát všem rodičům, aby mohli být se svými dětmi, je pro mě skutečná výzva. Výzva je to ale pro nás všechny. Společná síla a odhodlání totiž dělají skutečné divy. Podpořme proto společně nadační fond Dům Ronalda McDonalda a vraťme sílu do rodin, které to tolik potřebují. Přítomnost rodičů v nemocnici je totiž často stejně důležitá jako správná léčba.
Nadační fond Dům Ronalda McDonalda pomáhá rodinám vážně nemocných dětí zůstat spolu i v průběhu dlouhodobé hospitalizace. Rodičům dětí je proto hrazen pobyt v ubytovně v areálu nemocnice. Hlavním cílem je jim ale poskytnout skutečné zázemí. Právě proto se staví v areálu pražské nemocnice v Motole první Dům Ronalda McDonalda v ČR. Ten nabídne pohodlné ubytování, kde se budou moci rodiny cítit jako doma. Samozřejmě bezplatně. Pomozte nám pomáhat. Pomůžete rodinám, které to doopravdy potřebují. Věříme, že přítomnost rodičů a dalších blízkých je jedním z nejlepších léků přispívajících k úspěšné léčbě dětských pacientů.

Také projekt #hudbouspolu přispívá na stavbu prvního Domu Ronalda McDonalda v ČR. Jde o 15 hravých písniček, které v této nepříznivé době potěší malé i velké posluchače a spojí rodiny. Zároveň pomáhá domácím umělcům, kteří se tento rok neměli možnost příliš realizovat, a také nemocným dětem, které předvánoční čas nemohou trávit se svými rodinami. Za poslech písniček na www.hudbouspolu.cz totiž mohou posluchači dobrovolně přispět právě Nadačnímu fondu Dům Ronalda McDonalda na výstavbu domu v Motole. Nechceme, aby byly děti v nemocnici samy, podpořme společně tyto rodiny. Děkujeme, že nás v tom nenecháte!
Dům Ronalda McDonalda, nadační fond
Svým darem přispějete na provoz prvního domu v ČR pro rodiny dlouhodobě nemocných děti, děkujeme! #abyrodinymohlybytspolu
Našim cílem je umožnit vážně nemocným dětem přístup ke špičkové lékařské péči a nabídnout jejich rodinám jak psychickou, tak fyzickou podporu formou kvalitního a pohodlného ubytování bez ohledu na to, jak daleko rodina malého pacienta bydlí.

V areálu Fakultní nemocnice v Motole jsme postavili první dům v ČR pro rodiny dlouhodobě nemocných děti, který funguje jako jejich dočasný domov. Věříme, že přítomnost rodičů a dalších blízkých je jedním z nejlepších léků přispívajících k úspěšné léčbě dětských pacientů. Dům nabízí bezplatné ubytování až 21 rodinám naráz, provozujeme jej kompletně na vlastní náklady. Svým darem pomůžete rodinám, které to potřebují. Děkujeme!

#abyrodinymohlybytspolu




Ať je dům co nejméně potřeba a vždy až v odejdou rodiče se svými dětmi domů!

Lenka Kočíková
500 Kč

Preji vsem dětem a rodičům,kteří musí momentálně trávit čas v nemocnici hodně zdravicka, sil a hlavně ať jste brzo doma.

Eva Strasakova
300 Kč

Mnoho štěstí

Ivana Machová
100 Kč

Hodně zdraví všem dětem a ať se dílo podaří.

Eva Kraftova

Přeji všem dětem, aby měli své rodiče blízko. Děvčata jste úžasný, že pomáháte!

Iveta Kupčíková

Jistota rodičů nablízku je po celý život to nejvíc, jak pro malé tak i velké dospělé děti.

Mirka Tlusťáková
500 Kč

Děkuji předem všem za dobré skutky 🤍

Lucie Křížková
1 000 Kč