Veronika Bringlerová: Dárcovská výzva pro projekt Rekonstrukce sociálně terapeutické dílny

Vraťte úsměv do zrekonstruované terapeutické dílny

vybíráme od 14.12.2020
19 200 Kč
vybráno 10 % z 200 000 Kč

přispělo

27 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Udělejte radost našim šikovným klientům s mentálním postižením. Pojďte se s námi pustit do rekonstrukce domečku, aby byl bezpečný, bezbariérový a plně vybavený pro krásnou nově opravenou sociálně terapeutickou dílnu.
Ahoj, jmenuju se Veronika a pracuji pro Centrum sociálních služeb Hvozdy, které je pro mě srdcovou záležitostí již několik let a z mnoha důvodů.

U nás na Hvozdech pociťují nejen zaměstnanci, ale hlavně klienti s mentálním postižením přátelskou atmosféru v jedinečném a klidném prostředí v přírodě.
V areálu se nachází domečky pro klienty k ubytování, hlavní budova a další baráčky, z nichž jeden slouží k sociální službě Sociálně terapeutické dílny. Tuto službu čerpají jak naši klienti, tak ale i kdokoliv jiný se zdravotním znevýhodněním. Jelikož je ale naše dílna ve stavu, který není bezpečný, potřebujeme ji opravit. Jako nezisková organizace se snažíme získat volné prostředky k tomu, aby byla rekonstrukce co nejdřív.
Proto žádáme i vás o pomoc.

Pojďte se s námi zapojit a připravit pro Jindřišku, Báru, Markét, Romču, Páju, Libora, Hynka, Ondru a další sociálně terapeutickou dílnu, která bude bezpečná, moderní a krásná. Sami se podívejte, jak naše dílna teď vypadá.

Z obdržené částky opravíme:
  • střechu
  • komín
  • stěny
  • podlahy
  • okna 
Tím, že přispějete na tak hezkou věc, budou mít klienti možnost vytvořit dekoraci i do vaší domácnosti. A představte si tu radost v jejich očích.

Moc nás potěší, když budete mít zájem přijít se podívat na výrobky našich klientů. Stačí nás kontaktovat na info@css-hvozdy.cz, Facebook nebo www.css-hvozdy.cz. 

Díky moc vám všem! 
Veronika
Centrum sociálních služeb Hvozdy, o.p.s.
Klientům s mentálním postižením poskytujeme 6 druhů sociálních služeb, mezi které patří i sociálně terapeutické dílny. Rekonstrukce dílničky je nutná z hlediska bezpečnosti, komfortu a spokojenosti našich klientů.
Naši klienti s mentálním postižením využívají sociální službu sociálně terapeutické dílny (STD), kde vznikají nádherné výrobky z keramiky, papíru, přírodního materiálu a dalších. Neustále vymýšlí nové techniky, aby jejich výrobky byly lepší a lepší. V rámci této sociální služby si zároveň klienti osvojují základní návyky a postupy v běžném životě na základě respektování vlastních přání a potřeb. Díky všem těmto aktivitám se klienti zdokonalují v motorice, socializují se v kolektivu a mají lepší náladu, která přispívá celkově k jejich dobré psychice

Naše Jindřiška denně maluje krásné obrázky na plátno. Libor, Hynek, Markét, Romča, Pája a další s šikovnou asistentkou Šárkou kouzlí keramické výrobky jako jsou hrnečky, talířky, svícny, nebo to, co je zrovna napadne. Baví je vyrábět, modelovat, plést, lepit, skládat, zkrátka všechno. 

Je nám líto, že současná dílna je velmi zastaralá a nenabízí kvalitní zázemí pro tak hezkou činnost. Proto bychom vás chtěli srdečně požádat o příspěvek na novou sociálně terapeutickou dílnu, která by byla bezbariérová, bezpečná, kvalitně vybavená a nabízející jak zázemí pro výtvarné činnosti, tak i pro práci s bylinkami nebo zahrádkou.
Tím, že přispějete na tak hezkou věc, budou mít klienti možnost vytvořit dekoraci i do vaší domácnosti.

Již několik let nabízíme lidem s mentálním postižením několik sociálních služeb v krásném lesnatém areálu, kde máme pro klienty domečky a hlavní budovu. Klienti jsou u nás dlouhodobě spokojeni, jelikož se jim snažíme poskytnout kvalitní služby v přátelském prostředí. Pokud budete mít zájem, podívejte se na víc informací o nás:
Facebook nebo www.css-hvozdy.cz

Moc nás potěší, když budete mít zájem o výrobky našich klientů. Stačí nás kontaktovat na info@css-hvozdy.cz. 

Poděkování pro dlouholeté kámošky na kafíčko Ivě, Janě, Dáše a Štěpánce ,které přispěli na novou dílničku a přejí Romče a všem klientům ať se daří. Věra Serbusová






Věra Serbusová
4 000 Kč

Těšíme se na další výrobky ,které určitě v rekonstruované dilničce vytvoříte.Serbusovi

Věra Serbusová
1 000 Kč

Děkujeme moc :) <3. My se také těšíme!

Veronika Bringlerová

Ať se vám rekonstrukce i jiné plány do budoucna vydaří ❤️❤️❤️ 🤞🏻

Adela Hniličková

Moc děkujeme <3

Veronika Bringlerová

Ať se vám vše podaří <3

Renata Gutwerk

Moc děkujeme <3

Veronika Bringlerová

Jste skvělý:)

Adéla Krausová

Děkujeme moc! :) To nás těší :)

Veronika Bringlerová

😊

Veronika Vlachová

:) moc děkujeme!

Veronika Bringlerová

❤️ Ráda se přijedu podívat a zavzpomínat. Pracovat ve Hvozdech pro mne byla velká výzva a skvělá zkušenost. Jsem ráda, že vše stále skvěle funguje. Přeji mnoho dalších dárců a podporovatelů.

Helena Musilová
1 000 Kč

<3 děkujeme Heleno! Moc rádi Vás tu přivítáme, jakmile se areál otevře pro návštěvy. V současné situaci to bohužel není možné. Klienti budou mít radost, když Vás uvidí. Děkujeme za Vaši podporu. Snad brzy nashledanou :).

Veronika Bringlerová

Hlavně, aby se krásně bydlelo ♥️

Eliška Hořejší
500 Kč

Děkujeme moc za podporu :) <3

Veronika Bringlerová

:-)

Anna Husová
500 Kč

Děkujeme moc :)

Veronika Bringlerová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Centrum sociálních služeb Hvozdy, o.p.s., projekt: Rekonstrukce sociálně terapeutické dílny