Centrum sociálních služeb Hvozdy, o.p.s.


Lidé s postižením Sociálně znevýhodněné skupiny

Rekonstrukce sociálně terapeutické dílny

Klientům s mentálním postižením poskytujeme 6 druhů sociálních služeb, mezi které patří i sociálně terapeutické dílny. Rekonstrukce dílničky je nutná z hlediska bezpečnosti, komfortu a spokojenosti našich klientů.

vybíráme od 4.12.2020

Nová bezbariérová sociálně terapeutická dílna

Děkujeme vám všem, kteří se s námi chtějí radovat z nové sociálně terapeutické dílny pro naše nejšikovnější klienty s mentálním postižením.
19 700 Kč

přispělo

28 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Naši klienti s mentálním postižením využívají sociální službu sociálně terapeutické dílny (STD), kde vznikají nádherné výrobky z keramiky, papíru, přírodního materiálu a dalších. Neustále vymýšlí nové techniky, aby jejich výrobky byly lepší a lepší. V rámci této sociální služby si zároveň klienti osvojují základní návyky a postupy v běžném životě na základě respektování vlastních přání a potřeb. Díky všem těmto aktivitám se klienti zdokonalují v motorice, socializují se v kolektivu a mají lepší náladu, která přispívá celkově k jejich dobré psychice

Naše Jindřiška denně maluje krásné obrázky na plátno. Libor, Hynek, Markét, Romča, Pája a další s šikovnou asistentkou Šárkou kouzlí keramické výrobky jako jsou hrnečky, talířky, svícny, nebo to, co je zrovna napadne. Baví je vyrábět, modelovat, plést, lepit, skládat, zkrátka všechno. 

Je nám líto, že současná dílna je velmi zastaralá a nenabízí kvalitní zázemí pro tak hezkou činnost. Proto bychom vás chtěli srdečně požádat o příspěvek na novou sociálně terapeutickou dílnu, která by byla bezbariérová, bezpečná, kvalitně vybavená a nabízející jak zázemí pro výtvarné činnosti, tak i pro práci s bylinkami nebo zahrádkou.
Tím, že přispějete na tak hezkou věc, budou mít klienti možnost vytvořit dekoraci i do vaší domácnosti.

Již několik let nabízíme lidem s mentálním postižením několik sociálních služeb v krásném lesnatém areálu, kde máme pro klienty domečky a hlavní budovu. Klienti jsou u nás dlouhodobě spokojeni, jelikož se jim snažíme poskytnout kvalitní služby v přátelském prostředí. Pokud budete mít zájem, podívejte se na víc informací o nás:
Facebook nebo www.css-hvozdy.cz

Moc nás potěší, když budete mít zájem o výrobky našich klientů. Stačí nás kontaktovat na info@css-hvozdy.cz. 

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.