NH Hotels Prague: Dárcovská výzva pro projekt Provoz domu pro rodiny dlouhodobě nemocných dětí ve FN Motol

NH Santa Run

vybíráme od 9.12.2020
701 Kč
vybráno 14 % z 5 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Svým darem přispějete na stavbu prvního domu v ČR pro rodiny dlouhodobě nemocných děti, děkujeme! #abyrodinymohlybytspolu #nhsantarun
Během pro zdraví! Řetězec NH Hotels se rozhodl toto známé a pravdivé rčení vzít doslova a vyzývá všechny své klienty, zaměstnance a přátele, aby podpořili nejen své zdraví, ale i dobrou věc. Sdílejte fotografii ze svého běhu nebo procházky na sociálních sítích spolu s označením #nhsantarun a podpořte nadační fond Ronalda McDonalda.


Jeho cílem je umožnit vážně nemocným dětem přístup ke špičkové lékařské péči a nabídnout jejich rodinám jak psychickou tak fyzickou podporu formou kvalitního a pohodlného ubytování bez ohledu na to, jak daleko rodina pacienta bydlí.

Fakultní nemocnici v Motole fond daruje prostředky na stavbu prvního domu v ČR pro rodiny dlouhodobě nemocných děti, který bude fungovat jako jejich dočasný domov. Věříme, že přítomnost rodičů a dalších blízkých je jedním z nejlepších léků přispívajících k úspěšné léčbě dětských pacientů. Dům nabídne bezplatné ubytování až 21 rodinám naráz. Svým darem pomůžete rodinám, které to potřebují. Děkujeme!
Dům Ronalda McDonalda, nadační fond
Svým darem přispějete na provoz prvního domu v ČR pro rodiny dlouhodobě nemocných děti, děkujeme! #abyrodinymohlybytspolu
Našim cílem je umožnit vážně nemocným dětem přístup ke špičkové lékařské péči a nabídnout jejich rodinám jak psychickou, tak fyzickou podporu formou kvalitního a pohodlného ubytování bez ohledu na to, jak daleko rodina malého pacienta bydlí.

V areálu Fakultní nemocnice v Motole jsme postavili první dům v ČR pro rodiny dlouhodobě nemocných děti, který funguje jako jejich dočasný domov. Věříme, že přítomnost rodičů a dalších blízkých je jedním z nejlepších léků přispívajících k úspěšné léčbě dětských pacientů. Dům nabízí bezplatné ubytování až 21 rodinám naráz, provozujeme jej kompletně na vlastní náklady. Svým darem pomůžete rodinám, které to potřebují. Děkujeme!

#abyrodinymohlybytspolu




Michal Králík - závod s lanovkou

Michal Králík
100 Kč