Barbora Bačíková: Dárcovská výzva pro projekt Slovo jeden jednomu

Vydejme společně Slovo jeden jednomu – materiály pro studium Bible ve dvou

vybíráme od 13.11.2020
14 370 Kč
vybráno 33 % z 44 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Naším cílem je vydat do konce roku všech jedenáct částí Biblického studia Janova evangelia Slovo jeden jednomu. Zatím vyšly 3 části, které jsou k dispozici online na www.promisecz.org/slovo. 

Slovo jeden jednomu přináší možnost pozvat své přátele k prozkoumání obsahu křesťanství. Janovo evangelium rozdělené do jedenácti dílů doplněné poznámkami a otázkami je ideálním podkladem pro hluboké rozhovory o víře. Materiály jsou koncipovány tak, aby se vaši blízcí cítili bezpečně a svobodně objevovali zdroj naší naděje bez nátlaku na okamžité rozhodnutí pro Ježíše. 

PROMISE CZ, z.s.
Tyto misijní materiály jsou určeny ke čtení Bible ve dvou. Provádí interaktivním způsobem Janovým evangeliem v 38 lekcích rozdělených do 11 brožur. Zároveň jsou natolik dobře didakticky připraveny, aby je mohl použít každý věřící. Pomozte nám s jejich přípravou! Hotové materiály budou k dispozici online!
Projekt Slovo jeden jednomu má za cíl povzbudit věřící, aby četli Bibli s lidmi, kteří se o Boha zajímají. Aktuální verze vznikla ve Velké Británii v anglikánské církvi. Autoři Richard Borgonon a William Taylor vytvářeli materiály v průběhu mnoha let, než získaly současnou podobu. Doporučuje je i profesor matematiky z Oxfordu John Lennox. Podívejte se na první díl




Nyní můžete podpořit vznik české verze těchto materiálů. V tuto chvíli hledáme posledních 44000 na jejich dokončení.

Všechny materiály budou zdarma online ke stažení na webu projektu.
www.promisecz.org/slovo

Pomozte nám s přípravou misijních materiálů!







Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
PROMISE CZ, z.s., projekt: Slovo jeden jednomu