Lenka Hantlová Andrlíková: Dárcovská výzva pro projekt ŠKOLA + JÍDLO = NADĚJE

Naděje pro 333 dětí

vybíráme od 26.10.2020
15 558 Kč
vybráno 10 % z 152 847 Kč

přispělo

23 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
K mým 59. narozeninám si přeji dát dárek - naději pro děti, které mohou jít každý den do školy učit se číst, psát a počítat. Rodiče je tam rádi pošlou proto, že ví, že tam dostanou najíst a získají přitom vzdělání.
Jídlo + vzdělání = naděje pro plnohodnotnější život.
Moji milí přátelé, vážené obchodní partnerky a partneři!
V těchto dnech slavím své 59. narozeniny. Nyní je doba, že si nemůžeme společně osobně připít na zdraví a štěstí. 
O to víc vnímám, že je doba dát výzvu k pomoci těm, kteří si ještě neumí a nemohou pomoci sami - a to jsou děti.
Pojd´me jim společně pomoci v tom, co v Evropě bereme za samozřejmost - zabezpečit pro ně 1 jídlo denně ve škole, abychom jim umožnili získat vzdělání.
Zapojila jsem se do mezinárodního dobročinného projektu Mary's Meals, který pomáhá dětem v nejchudších zemích světa získat vzdělání díky zajištěnému školnímu stravování. Postarejme se společně o to, aby dostalo všech 333 žáků školy J.J.Robertse v Libérii (více na https://www.marysmeals.cz/co-delame/ceske-skoly/joseph-jenkins-roberts/) naději na lepší, plnohodnotný život!
Upřímně vám děkuji za jakýkoli příspěvek.
Mary's Meals Česká republika z.s.
Každé dítě si zaslouží vzdělání a dostatek jídla. Naší vizí je, že každé dítě dostane jedno jídlo denně v místě svého vzdělávání a že ti, kteří mají více než potřebují, se budou dělit s těmi, kterým se nedostává ani těch nejzákladnějších potřeb.
Mezinárodní hnutí Mary's Meals vzniklo v roku 2002 jako reakce na důsledky hladomoru ve východoafrickém Malawi. Začínalo poskytováním stravy pro 200 dětí v jedné místní škole a dnes již zajišťuje jedno teplé jídlo denně po dobu celého školního roku pro více než dva a čtvrt milionu dětí v 18 nejchudších zemích Afriky, Asie, Jižní Ameriky, Karibiku a Blízkého východu. Tento projekt stojí na nezištné, obětavé a vytrvalé práci desítek tisíc dobrovolníků zajištujících jak propagaci myšlenky a získávání finančních prostředků v dárcovských zemích, tak nákup místních surovin, jejich distribuci do zapojených škol a následně přípravu a výdej jídla dětem v cílových zemích. V české pobočce Mary's Meals se řídíme pravidlem, že 100 % přijatých darů je použito na přímou charitativní činnost a provozní náklady hradíme z privátních zdrojů. Díky těmto skutečnostem postačí na zajištění jednoho teplého jídla denně pro jedno dítě po dobu celého školního roku již 550 Kč.
 

Odesláno převodem...objímám

Jaroslava Hvezdova
459 Kč

Ještě jednou krásné narozeniny! Je mi ctí :)

Pavla Mazúrková

Všetko najlepšie k narodeninám, Leni :-)

Marián Janov
918 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mary's Meals Česká republika z.s., projekt: ŠKOLA + JÍDLO = NADĚJE