Pavel Liška: Dárcovská výzva pro projekt Darujte společný čas

Darujte společný čas

vybíráme od 22.10.2020
800 Kč
vybráno 1 % z 100 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Co pro vás znamená společný čas? Pro mě třeba to, že s někým dalším se můžu smát dvakrát tolik.

Proč jsem se rozhodl podporovat Hospicovou péči sv. Kleofáše?

Já teď hodně čtu o indiánech a dozvídám se o nich čím dál tím víc. A fascinuje mě jejich svět. Zjišťuji, že v něčem jsou možná pozadu, ale v některých věcech jsou určitě napřed. Napřed jsou třeba v přístupu ke smrti, k umírání….

A my se jim můžeme přiblížit právě díky mobilní hospicové péči. Ta nám umožňuje ten poslední čas našeho života, který je úplně přirozený a k našemu životu patří, ať už přijde kdykoliv, strávit naplněně, smysluplně a smířeně. A ten největší dar, který může být, tak je možnost strávit tento čas doma, mezi svými blízkými. Možná si tím znovu uvědomíme, že smrt k životu patří.

Vydejte se spolu se mnou na cestu doprovázení lidí na sklonku života a podpořte mobilní hospic sv. Kleofáše. Mně to dává smysl.

Hospicová péče sv. Kleofáše, o.p.s.
Čas strávený s někým, komu na Vás opravdu záleží, je skutečně k nezaplacení. Pravá hodnota společného času se ale často ukáže až tehdy, když nám ho moc nezbývá. Díky podpoře mobilního hospice mohou rodiny strávit poslední chvíle se svým nejbližším doma.
Jakou hodnotu má pro Vás společný čas s milovaným člověkem? Co pro Vás znamená společný smích, slzy, objetí? Tyto otázky jsme položili lidem kolem nás.

Příspěvkem na chod mobilního hospice darujete lidem na sklonku života a jejich rodinám to nejcennější – společný čas. Naše zkušenosti ukazují, že je to čas vzácný, nenahraditelný a natolik důležitý, že bychom jej neměli promeškat. Čerpat z takových zkušeností mohou i další generace. Vydejte se s námi na cestu doprovázení lidí na sklonku života a podpořte mobilní hospic sv. Kleofáše. Děkujeme!


 

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hospicová péče sv. Kleofáše, o.p.s., projekt: Darujte společný čas