Lukáš Ticháček: Dárcovská výzva pro projekt Ukažme dětem směr

Šlapeme pro dobrou věc!

vybíráme od 20.8.2020
47 925 Kč
vybráno 160 % z 30 000 Kč

přispělo

41 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rozhodli jsem se vyrazit na kolech z Brna do Chorvatska a za každý kilometr darujeme 20 Kč na podporu neziskové organizace Hope4kids. Máme v plánu ujet 800 km za 4-5 dní. Na cestě nás čeká spoustu dobrodružství a překážek. Všechny je překonáme a dovezeme maskota organizace Ludvíka do Chorvatska k moři. Bude to jeho první dovolená. Líbí se vám náš nápad? Podpořte nás a přispěje taky. Děkujeme 
Dovezeme Ludvu až do Chorvatska 🇭🇷
Hope4kids, z.s.
Pomáháme dětem a dospívajícím vykročit správným směrem k naplněnému životu.
Pracujeme s dětmi na školách v preventivních programech Etické dílny® a vzdělávacích programech Duchovní dědictví. Nabízíme dětem a dospívajícím webové poradenství. Pro rodiče a pedagogy máme semináře a workshopy.

Chceme, aby z našich dětí vyrostli zralí lidé, kteří mají dobrý charakter, aby dokázali najít svá obdarování a smysl svého života (rozvoj osobnosti), aby měli pěkné vztahy s lidmi kolem sebe (vztahové dovednosti) a také aby se nedostali do slepých uliček a nástrah tohoto světa (prevence rizikového chování). Tyto tři oblasti jsou vzájemně propojeny, a proto nechceme působit jen na jednu z nich, ale pracujeme s dětmi všestranně.

Hope4kids tvoří tým více než 20 pracovníků. Na školách v České republice působíme již od roku 2003. Každý rok realizujeme okolo 1.500 programů a oslovíme 30.000 žáků.
90 sekund o nás:


Přispěj!

Milan Pecen
1 234 Kč

Tesime se na dalsi jizdu :-) OAK Group

Martin Kozak
2 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hope4kids, z.s., projekt: Ukažme dětem směr