Pavla Kostrbová: Dárcovská výzva pro projekt Tým odvahy

ŠKODA nepomoct

vybíráme od 17.8.2020
23 400 Kč
vybráno 117 % z 20 000 Kč

přispělo

22 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Běh městem Mladá Boleslav 6.9.2020



Již podruhé startujeme na Běhu městem Mladá Boleslav v barvách Nadace Bátor Tábor, abychom pomohli onkologicky nemocným dětem. Určili jsme si za cíl vysbírat 20.000 Kč. Prosíme, pomozte nám i Vy. Adoptujte naše uběhnuté kilometry!

Trať pro odvážlivce 21 km:
Antonín Válek

Trať 10km:
Luboš Vitvera

Štafeta 2x5km:
Matěj Ondrák
Aneta Klusoňová
Veronika Juranková
Vojtěch Lhota
Martina Vitverová
Pavla Kostrbová 





Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika
Tým Odvahy pomáhá sportem již od roku 2014. Odvážné běžecké výzvy našich podporovatelů spojujeme s pomocí dětem s vážným onemocněním. Plánujete letos se postavit sportovní výzvě čelem a chcete pozvat své přátelé, aby Vás v ní podpořili a zároveň přispěli na dobrou věc? A nebo rádi podpoříte naše odvážné sportovce a darujete libovolnou částku Nadaci Spolu s odvahou (součástí Bátor Tábor rodiny)!
Posláním Nadace Spolu s odvahou (součástí Bátor Tábor rodiny) je sloužit vážně nemocným dětem a jejich rodinám. Setkáváme se s nimi v nemocnicích, pomáháme jim vrátit se do života prostřednictvím terapeutických táborů a držíme je za ruce při návratu do školy. Cílem našich programů je zmírnit duševní zátěž, která s vážnou nemocí souvisí.
Všechny naše programy jsou zdarma a jsou vytvořeny tak, aby rozvíjely dovednosti, které jsou potřebné k úspěchu v životě.





Nadace Spolu s odvahou (v Maďarsku a Polsku: Nadace Bátor Tábor nebo-li Tábor odvahy) funguje ve čtyřech zemích a je jediným táborem svého druhu ve Střední Evropě. Je taky součástí mezinárodní organizace Serious Fun Children’s Network – světového sdružení táborů pro děti s vážnou nemocí, které v roce 1988 založil herec Paul Newman.

Běžci Týmu Odvahy v minulých letech:



Again !!!!

You are going to make great job; for one those kids deserve assistancy and second you are going to make a good job for your health !!!!!

Good luck on your run....

Uwe Wildt

Wildt Uwe
4 000 Kč

Držím pěsti Týmu odvahy.. Jste Borci s velkým B :)

Monika Jouklová
1 000 Kč

Na běhání jsem "levá", každý mě "doběhne", tak běžím pro dobrou věc alespoň "virtuálně". BŠ

Blanka Šalandová
1 000 Kč

Do toho!

Hana Provazníková
1 000 Kč

Přeji rychlý krok, ať jste brzy v cíli

Romana Marčišinová
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika, projekt: Tým odvahy