Jaq Beart: Dárcovská výzva pro projekt Pomozte Cool Critters

Naše rozkošná máma Twinkle potřebuje vaši pomoc!

vybíráme od 13.8.2020
3 991 Kč
vybráno 80 % z 5 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Kočičce Twinkle byl diagnostikován ušní polyp a co nejdříve potřebuje operaci 😞

Naše rozkošná máma Twinkle potřebuje vaši pomoc! Potřebuje co nejdříve chirurgický zákrok a my bychom Vás rádi požádali o pomoc s finančními prostředky najejí léčbu. Zde je příběh Twinkle:

Twinkle přišla do Cool Critters se svými dvěma desetidenními koťaty, Piccolou (Italsky "malá") a Star. Hned jsme si všimli, že naklání hlavičku na jednu stranu, ale rozhodli jsme se počkat s vyšetřením, až budou koťata odstavena.

Twinkle byl od té doby diagnostikována ušní polyp, který je třeba urychleně odstranit.

Normální ušní infekce jsou snadno léčitelné. Ušní polyp je bohužel komplikovanějším problémem. Ušní polyp je variace nádoru (abnormální růst buněk)zvukovodu. Problém s ušními polypy spočívá v tom, že když se neléčí, mohou narušovat fungování vnitřního ucha (což můžeme vidět v náklonu hlavy Twinkle) a také se mohou ukázat jako rakovinné. Neošetřený polyp tedy může způsobit bolest, chronické infekce uší a rušení sluchu nebo rovnováhy. V případě nejhoršího případu rakovinného nádoru se může rozšířit do zbytku těla a být fatální.

Nejúčinnější léčbou polypů ucha pro domácí mazlíčky je chirurgické odstranění. Proto potřebujeme Vaši pomoc!

Náklady na chirurgický zákrok se odhadují na 5 000 Kč.

Mohl byste nám pomoci, abychom pomohli Twinkle?
Děkujeme <3

Jaq a Cool Critters
Cool Critters z.s.
Vítáme vás u Jaq v Cool Critters sanctuary, kde na vás čekají ti nejúžasnější kočičí a psí kamarádi! Naším cílem je poskytnout útočiště kočkám a psům, kteří v životě neměli štěstí, přišli o svého pána, jsou zranění nebo si zažili ošklivé zacházení. Všem těm, kteří nutně potřebují laskavý dočasný domov a zodpovědnou péči. Jsme plně závislí na darech a pomoci od dobrovolníků, kterým není lhostejný osud zvířátek v nouzi. Jestliže někdo nepoznal lásku k němé tváři, pak v jeho srdci zůstává prázdné místo.
O nás

Spolek s názvem Cool Critters Sanctuary založila Jaq, Britka žijící dlouhodobě v České republice, a spolu s ní skupina jejích přátel a nadšených dobrovolníků různých národností. Cool Critters sídlí na statku ve vesnici Kadlín, přibližně hodinu cesty na sever od Prahy.

Dáváme našim svěřencům příležitost najít důvěru a lásku k lidem. Vítáme všechny dobrovolníky, kteří chtějí přijet vyvenčit naše psy, pohladit a pomazlit kočky, pomoci nám je socializovat, koupat, kartáčovat a stejně tak i pečovat o prostory, ve kterých zvířátka žijí.

“Sanctuary” znamená “Svatyně” – je to útočiště, bezpečný přístav, místo nedotčené bouřemi okolního světa.

Jestliže někdo nepoznal lásku k němé tváři, pak v jeho srdci zůstává prázdné místo.

V Kadlíně u tety Jaq už našlo útočiště mnoho chlupáčků každého věku i velikosti. I poté, co odejdou do nových domovů, stále mají své místo v jejím srdci. Teta Jaq zůstává v kontaktu s rodinami, které si od ní adoptovaly zvířátka. Ten moment, kdy se rodina poprvé setká se svým budoucím nejlepším kamarádem, je hlavním důvodem, proč svou práci dělá tak ráda ❤

Jsme plně závislí na darech a pomoci od dobrovolníků, kterým není lhostejný osud zvířátek v nouzi.

Více informací na našem webu coolcritters.org

Thank you for the well-organized and meaningful event today. You have my great admiration and respect. Keep up the good work!

My Huyen Nguyen
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Cool Critters z.s., projekt: Pomozte Cool Critters