Každý balónek pomáhá

vybíráme od 8.8.2020
0 Kč
vybráno 0 % z 3 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomáhat je snadné. Každý nafouknutý balónek znamená další pomoc rodinám, které ji potřebují.
Když se má narodit miminko, přejeme rodičům, hlavně ať  je zdravé. K někomu však život není fér: nadělí novopečeným rodičům pořádnou porci trápení. Raná péče jim může pomoci hned od začátku, aby se s ním uměli vypořádat. Když rodiče na péči o dítě s postižením nejsou sami, je to nedocenitelná pomoc. Každý nafouknutý balónek jí daruje další kousek.
Společnost pro ranou péči, pobočka Brno
V sobotu 15.srpna 2020 v 16:30 h startuje na Velodromu v areálu BVV v Brně odložená MINIDESÍTKA PRO RANOU PÉČI, charitativní běh na podporu rodin vychovávajících děti s postižením zraku. Bezbariérovou trasu na 1 km zvládne každý :-) Není třeba se registrovat předem, startovné je dobrovolné a můžete je uhradit před startem na našem stánku na Velodromu. Nemůžete-li přijít, zakupte si svého VIRTUÁLNÍHO BĚŽCE - nafukovací balónek s Vaším jménem. Výtěžek z běhu použijeme na nákup nového auta na cesty do rodin.
Společnost pro ranou péči bezplatně pomáhá rodinám vychovávajícím doma děti se zrakovým nebo kombinovaným postižením. Jezdíme do rodin domů na pravidelné návštěvy, ukazujeme rodičům, jak stimulovat zrak dětí a celkově je rozvíjet, a zároveň je všestranně podporujeme, aby náročnou péči zvládali co nejlépe.