Dana Štaffová: Dárcovská výzva pro projekt 18. narozeniny Nedoklubka

♥ podpořme rodiče po předčasném porodu ♥

vybíráme od 21.6.2020
2 000 Kč
vybráno 10 % z 20 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V roce 2016 se nám narodilo vytoužené miminko...Ale nebylo to takové, jaké by to mělo být.... Většinou je cesta k miminku krásná,jednoduchá,bezstarostná...U nás to bylo jiné. Od začátku to bylo komplikovanější těhotenství, rizikové. Nízko položená placenta v porodních cestách způsobovala časté krvácení a hrozilo,že i na počtvrté to nedopadne dobře. Často jsem byla hospitalizovaná a v klidovém režimu.
15. července 2016 - den, plný strachu a obav o svého nenarozeného chlapečka. Měli jsme mít před sebou ještě krásných 12 týdnů "2v1", ale osud bývá nevyzpytatelný a bylo to jinak. S velkými bolestmi a silným krvácením mě manžel odvezl do FNOL. Při vyšetření na UTZ bylo viditelné, že se odloučila placenta a já musela jít okamžitě na sál. Větu "Musíme to ukončit" jsem během dvou let slyšela již 3x. Hysterie, panika, bezmoc a strašná bolest.
Po probuzení z anestezie mě obavy nepřešly... Mám syna, váží 1,3kg a měří 35 cm, zvládne to?Bude zdravý?
Zvládl..Je to bojovník a já to zvládla taky a to díky skvělému oddělení neonatologie v Olomouci. Ondrášek tam strávil pro nás nekonečných 52 dní.  Během té doby jsem střádala jakékoliv informace o předčasném narození miminka. Velkou útěchou a psychickou podporou pro mě byl personál kliniky, letáčky, různé odkazy  a dárečky, které jim poskytla organizace Nedoklubko.
Proto jsem se zapojila do darovací výzvy, abych podpořila jejich nejlepší úmysly ♥ Nedoklubko podporuje maminky svými léčivými balíčky a čepičkou pro miminko na doma. Náklady na jeden balíček jsou 33 Kč. Háčkované čepičky a srdíčka získává organizace díky zručným tvořilkám.


S Vaší podporou může Nedoklubko pomáhat dál ♥
Děkujeme ♥


Nedoklubko, z.s.
Nedoklubko je tu pro všechny rodiče předčasně narozených dětí. 💜 Už osmnáct let. Z malého klubu při jednom neonatologickém oddělení vyrostlo do organizace, která podporuje rodiče v celé zemi. V České republice se předčasně narodí osm tisíc miminek ročně. Pro každou maminku po předčasném porodu připravujeme Léčivý balíček a Čepičku na doma. Pomozte nám vybrat částku, která nám celý následující rok pomůže plnit naše poslání. Každých 99 Kč nám pomůže připravit 3 balíčky..💜
 I my jsme byli v situaci, kdy jsme hledali informace a pomoc. I naše děti se narodily předčasně.
Do všech 25 perinatologických center intenzivní a intermediální péče a šesti dalších zapojených nemocnic distribuujeme naše léčivé balíčky pro maminky a Čepičky na doma.
Náš Léčivý balíček obsahuje:
Nové vydání časopisu Nejste v tom sami,
omalovánky Devatero sil, které provází miminka do dlaně,
Pomáháme srdcem - povzbuzující text klinické psycholožky s ručně háčkovaným purpurovým srdíčkem a také naši narozeninovou novinku:
18 rad Nedoklubka, jak zvládnout první dny po předčasném porodu.
Reálné náklady na tisk materiálů a celofánový obal je 33 Kč/balíček
Háčkovaná srdíčka a čepičky získáváme díky zručným tvořilkám darem. Za to jim patří náš obrovský dík!
Dárky distribuujeme zdarma díky společnosti Zásilkovna již třetím rokem! Moc si této podpory vážíme!

27. 6. oslavíme 18. narozeniny. 🥳

K našim narozeninám si přejeme jediné: 💜Dál plnit naše poslání. Podporovat rodiče po předčasném porodu.💜


Pomozte nám podpořit rodiče, kterým se děťátko narodí předčasně. Předem děkujeme!

Vaše Nedoklubko
💜
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nedoklubko, z.s., projekt: 18. narozeniny Nedoklubka