Ivan Chrástek: Dárcovská výzva pro projekt Andělský kemp 2020

Udělejme život dětem lepší

vybíráme od 3.6.2020
24 550 Kč
vybráno 61 % z 40 000 Kč

přispělo

20 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Přátelé na FB a všude jinde, chceme poslat moc fajn ale strádající děti z rodin vězněných rodičů na tábor, který přípravuje naše křesťanské společenství v srpnu. Díky🙏❤️Díky🙏❤️. Andělský kemp pořádá pro děti vězňů Mezinárodní vězeňské společenství, kde se jsem jako místopředseda Rady. Kempu jsem se zúčastnil i v roce 2019 a je to pro mne nezapomenutelná zkušenost. Proč?

Zažili jste někdy pocit odmítnutí? To prázdnotu, bolest a beznaděj v srdci, kdy se vám svět zdá tmavé místo bez šance na budoucnost, kdy se cítíte osamocení a ztracení jak nějaký trosečník o oceánu bez šance na záchranu?...doufám, že ne. Ale tyto děti tento pocit prožívají na dvakrát: poprvé v rozbitém rodinném prostředí, kdy  jsou odděleni od jednoho nebo od obou svých rodičů a často žijí v náhradní péči a rodina - ač by chtěla - nemůže poskytnout základní pocit přijetí a bezpečí. Podruhé prostředí okolní společnosti - ve školce, škole - jim často dává také pečeť vyděděnce. Na našem táboře zažijí s námi kopec srandy, radosti z toho že je nikdo nesoudí a neodsuzuje, že je bereme takové jaké děti jsou. A naše pomoc není omezena jen časovým rámcem tábora...celý rok jsme s dětmi a jejich rodinami v kontaktu a snažíme se jim pomáhat s řešení denních trablů a problémů: vztahově i finančně. No není to super?

Kdokoliv může přispět na účet mezinárodního vězeňského společenství libovolnou částkou na pomoc dětem vězňů. Číslo účtu je 243511614/0300

Andělský kemp je letní tábor pro 65 dětí, které mají mámu nebo tátu ve vězení. Chceme, aby tyto děti mohly prožít týden v bezpečném prostředí se zázemím odborníků, a aby mohly strávit čas s kamarády a dobrovolníky, kteří jim rozumí, a kteří je neodsuzují.Klárka a Honzík mají tátu ve vězení. Sami nic neprovedli, stejně nesou trest. Jejich maminka má dvě práce, splácí dluhy za manžela a už jí nezbývají peníze na to, aby mohla dětem o prázdninách dopřát letní tábor, a tak tráví prázdniny doma v panelovém bytě na sídlišti.

Andělský kemp je místem, kde děti vězněných rodičů mohou být „zase dětmi“. Sportovat, bavit se, hrát hry anebo sdílet své starosti v bezpečném prostředí, kde je nikdo neodsuzuje a nesměje se jim proto, že je rodič v kriminále.

Pomozte nám darovat dětem týden plný zážitků a spolu s ním naději, že nejsou zapomenuty!

Náklady na týden pro jedno dítě jsou 4 200 Kč.
Celková částka pro 65 dětí je 273 000 Kč .

Pojďme společně darovat letní kemp alespoň 30 dětem!Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mezinárodní vězeňské společenství, projekt: Andělský kemp 2020Sdílet:


Mezinárodní vězeňské společenství
Andělský kemp je letní tábor pro 65 dětí, které mají mámu nebo tátu ve vězení. Chceme, aby tyto děti mohly prožít týden v bezpečném prostředí se zázemím odborníků, a aby mohly strávit čas s kamarády a dobrovolníky, kteří jim rozumí, a kteří je neodsuzují.
Klárka a Honzík mají tátu ve vězení. Sami nic neprovedli, stejně nesou trest. Jejich maminka má dvě práce, splácí dluhy za manžela a už jí nezbývají peníze na to, aby mohla dětem o prázdninách dopřát letní tábor, a tak tráví prázdniny doma v panelovém bytě na sídlišti.

Andělský kemp je místem, kde děti vězněných rodičů mohou být „zase dětmi“. Sportovat, bavit se, hrát hry anebo sdílet své starosti v bezpečném prostředí, kde je nikdo neodsuzuje a nesměje se jim proto, že je rodič v kriminále.

Pomozte nám darovat dětem týden plný zážitků a spolu s ním naději, že nejsou zapomenuty!

Náklady na týden pro jedno dítě jsou 4 200 Kč.
Celková částka pro 65 dětí je 273 000 Kč .

Pojďme společně darovat letní kemp alespoň 30 dětem!

Díky Miluško a Borku, to je dar od vás

Ivan Chrástek
2 000 Kč

Pro hezky strávené chvíle v kempu.

Martin Chrástek
500 Kč

Ivánku,
Jsi opravdu úžasný. Nejen já smekám.
Obdivuji Tvou činnost a přeji, ať se Ti v životě dál dobře daří ve všem ,
co podnikáš. ZD

Dárce

Přeji hezký tábor! :-)

Marek Chvátal
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mezinárodní vězeňské společenství, projekt: Andělský kemp 2020