Kateřina Fialová: Dárcovská výzva pro projekt 18. narozeniny Nedoklubka

pomoc pro ty nejmenší z nejmenších .. aneb dej a bude ti dáno .. přej a bude ti přáno ..

vybíráme od 3.6.2020
11 200 Kč
vybráno 62 % z 18 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
pojďte společně se mnou vykonat jedno malé dobro, které může v konečném důsledku a spojení více lidí vytvořit obrovskou nádhernou pomoc ...
Před osmi měsíci se nám narodila druhá holčička. Pospíšila si na svět o 10 týdnů. Nikdo to do poslední chvíle nečekal. A tak jsem jeden den byla na kontrole na gynekologii a druhý den stála lapajíc po dechu naprosto nepřipravená před inkubátorem na JIP, kde bylo naše 900 g miminko ..
Všude se o tom sice mluví a píše, ale kdo nezažil, nepochopí .. a kdo zažil, pochopí v tu chvíli vše .. Koukat se na vlastní dítě, které je menší než pytlík mouky a svádí boj o život je zkušenost, na kterou vás nic v životě nemůže připravit. Pro mě to byla zkušenost naprosto transformující .. 
Prožívala jsem obrovskou lásku a strach zároveň .. a byla v těchto chvílích vděčná za každou pomoc a podpůrné prostředí, v kterém jsme trávili společně první dny.
Nedoklubko a jednu úžasnou ženu, která za ním stojí, jsem poznala pár hodin po porodu .. a byl to moment, který mi utkvěl v paměti natolik, že jsem se po několika měsících s radostí stala jeho součástí a součástí žen s obrovským srdcem, které mají nutkavou potřebu po sobě zanechat stopu a pomáhat tam, kde to dává obrovský smysl ..
Vždycky jsem věřila v dobré věci a v to, že každé neštěstí a těžká chvíle v sobě nesou zárodek mnohem vyššího dobra .. 
Je - li to Vašemu srdci milé, pomozte tam, kde je to potřeba .. tam, kde to má neuvěřitelný smysl a i malá částka může znamenat obrovskou pomoc .. 

100 Kč je jedno espresso s cheesecakem za měsíc .. já si to moc ráda odpustím a věnuji tam, kde to pomůže mnohem víc .. a pokud takto k dobrému skutku inspiruji ostatní moje přátelé nebo klidně i nepřátele, tak už se dostáváme na krásnou částku ..

moc všem děkuji předem..
Nedoklubko, z.s.
Nedoklubko je tu pro všechny rodiče předčasně narozených dětí. 💜 Už osmnáct let. Z malého klubu při jednom neonatologickém oddělení vyrostlo do organizace, která podporuje rodiče v celé zemi. V České republice se předčasně narodí osm tisíc miminek ročně. Pro každou maminku po předčasném porodu připravujeme Léčivý balíček a Čepičku na doma. Pomozte nám vybrat částku, která nám celý následující rok pomůže plnit naše poslání. Každých 99 Kč nám pomůže připravit 3 balíčky..💜
 I my jsme byli v situaci, kdy jsme hledali informace a pomoc. I naše děti se narodily předčasně.
Do všech 25 perinatologických center intenzivní a intermediální péče a šesti dalších zapojených nemocnic distribuujeme naše léčivé balíčky pro maminky a Čepičky na doma.
Náš Léčivý balíček obsahuje:
Nové vydání časopisu Nejste v tom sami,
omalovánky Devatero sil, které provází miminka do dlaně,
Pomáháme srdcem - povzbuzující text klinické psycholožky s ručně háčkovaným purpurovým srdíčkem a také naši narozeninovou novinku:
18 rad Nedoklubka, jak zvládnout první dny po předčasném porodu.
Reálné náklady na tisk materiálů a celofánový obal je 33 Kč/balíček
Háčkovaná srdíčka a čepičky získáváme díky zručným tvořilkám darem. Za to jim patří náš obrovský dík!
Dárky distribuujeme zdarma díky společnosti Zásilkovna již třetím rokem! Moc si této podpory vážíme!

27. 6. oslavíme 18. narozeniny. 🥳

K našim narozeninám si přejeme jediné: 💜Dál plnit naše poslání. Podporovat rodiče po předčasném porodu.💜


Pomozte nám podpořit rodiče, kterým se děťátko narodí předčasně. Předem děkujeme!

Vaše Nedoklubko
💜

Přeji hodně síly maminkám i tatínkům. Ať jsou jim děti radostí a ty jim v budoucnu oplatí jejich velkou péči svojí velkou lásku.

Alena Rychnovská

Spoustu zdraví miminkům a pozitivní energii rodičům! :-)

Ivana Horová
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nedoklubko, z.s., projekt: 18. narozeniny Nedoklubka