Kamil Vrkoc: Dárcovská výzva pro projekt Pomoc postiženým dětem a jejich rodinám

Do práce na kole pro dobrou věc

vybíráme od 3.5.2020
10 000 Kč
vybráno 200 % z 5 000 Kč

přispělo

20 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
A je to tady! Další ročník akce "Do práce na kole". Skvělá akce pro všechny, kteří chtějí něco udělat pro své zdraví, pro  udržitelnou dopravu  v našem městě i životní prostředí. Letošní ročník je však malinko jiný. Řada z nás tráví více času doma v souvislosti s preventivními opatřeními Corona viru. Organizátoři této akce na to mysleli a přizpůsobili tomu i letošní pravidla.
Pojďme  tedy společně rozhýbat tělo, trošku si zasoutěžit  a zároveň přitom podpořme ty, kteří takové možnosti nemají. Neměli bychom na ně obzvlášť v této době zapomínat.
Jak si to představuji?
Je super, že firma, kde pracuji, podporuje obdobné aktivity,   kdy mně a všem zaměstnancům, kteří o to měli zájem, uhradila startovné. A tak jsem se rozhodl tuto částku věnovat na dobročinné účely. Jste na tom stejně? Tak se přidejte :) 
Pokud jste se nestačili  nebo třeba nechtěli zaregistrovat do soutěže, nevadí! Budu si vážit všech kolegů, známých i neznámých, kteří se k této akci připojí, udělají něco pro své zdraví a zároveň přispějí na dobrou věc!
Pro ty z vás, co rádi soutěží a aby duch akce "Do práce na kole" zachován, věnuji navíc po skončení soutěže za každý ujetý km našeho týmu #chcemetvojihlavu 1 Kč, takže nás nezapomeňte sledovat. Tak co, jdete do toho se mnou?

Jsme v cílové rovince, šachovnicový praporek je již na dohled. Pojďme ještě společně zabrat - ať již přípisem části startovného, nebo hodnotou odpovídající najetým km v rámci Vašeho týmu. A abychom měli všichni motivaci, v případě, že částka vybraná v rámci této výzvy přesáhne 15.000,- Kč, tak i za náš tým z pětinásobím náš příspěvek ujetých km :) 

Založení výzvy

Centrum BAZALKA, o.p.s.
Jsme nestátní nezisková organizace nabízející komplexní péči o děti s těžkým kombinovaným postižením, anebo poruchami autistického spektra. Provozujeme denní a týdenní stacionář, kde nabízíme ambulantní a pobytové služby. V naší ZŠ a MŠ speciální poskytujeme vzdělání dle individuálních schopností a možností každého žáka. Cílenou rehabilitací a fyzioterapií se snažíme dětem zlepšit kvalitu život či při nejmenším stabilizovat jejich zdravotní stav. Svým darem nám pomůžete pomáhat i nadále.
Centrum BAZALKA, o.p.s. založili v roce 2004 rodiče dětí s těžkým zdravotním postižením. V roce 2008 jsme se stali certifikovaným pracovištěm konceptu Bazální stimulace®, který se velmi osvědčil v ošetřovatelské péči. Ve témže roce jsme založili MŠ speciální a ZŠ speciální.
Dnes pečujeme o 43 klientů z celého Jihočeského kraje ve věkovém rozpětí od 1 roku do 40 let. Náš týdenní stacionář je v rámci regionu jedinečný. Od roku 2017 poskytujeme i víkendové pobyty.
Našim posláním je pomáhat rodinám s péčí o děti s těžkým kombinovaným postižením (tělesným, mentálním a smyslovým), anebo s poruchami autistického spektra s přidruženým mentálním postižením. Snažíme se ulehčit životní situaci těchto rodin a dát prostor pro jejich zdravý chod.

Svým darem nám pomůžete pomáhat i nadále. Staňte se naším pravidelným dárcem!

❤️

Jana Černá
150 Kč

Kamile, krásný nápad, moc díky!

Hana Schwambergerová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Centrum BAZALKA, o.p.s., projekt: Pomoc postiženým dětem a jejich rodinám