Honza Čambor: Dárcovská výzva pro projekt Přidejte se k dobrým lidem a POMÁHEJTE SMÍCHUPLNĚ!

Narozeniny plné SMÍCHU

vybíráme od 7.4.2020
950 Kč
vybráno 19 % z 5 000 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Přátelé a kamarádi,
tak je to tu zas. Rok se s rokem sešel a já jsem zase o rok moudřejší, krásnější a pošetilejší.           
Narozeninová párty, mi teď asi nevyjde, ale proč se tedy společně nespojit a neudělat pořádnou oslavu, tak trochu jinak? Obdivuji všechny, kteří uspořádali narozeninové sbírky pro podporu dobrých věcí. Rozhodl jsem se, že není na co čekat. Pomozte mi dát mým narozeninám opravdový smysl. Pojďme společně rozdat radost a zároveň pomoci dobré věci, přidejte se k mé výzvě a přispějte na pomoc činnosti, kterou jsem vybral. Děkuji za jakýkoliv příspěvek a sdílení. Párty začíná!!!
Vybral jsem si organizaci Zdravotní klaun, která pomáhá dětským i starším pacientům procházet procesem léčby s úsměvem, jejich práci lze těžko něčím nahradit. Přináší pohodu a úsměv do míst, kde chybí a kde jsou velkou psychickou podporou. Každý si dokážeme představit jaké to je, alespoň na malou chvilku zapomenout na bolest, smutek a všechen ten strach. Vládne radost a smích, který má v takových chvílích neuvěřitelnou moc. Obdivuji to, co děláte pro děti i jejich rodiče. Dovolte mi, alespoň malým způsobem, vám vše trochu oplatit. 
Děkuji Vám za práci, kterou děláte a za smích, který rozdáváte.
Zdravotní klaun, o.p.s.
Zdravotní klauni již od roku 2001 pravidelně navštěvují děti ležící v 62 nemocnicích po celé ČR. Dnes již 86 profíků s červeným nosem vnáší na nemocniční oddělení radost a smích, protože právě ty jsou pro zlepšení psychického i celkového zdravotního stavu malých pacientů důležité. I VÁŠ DAR JE DŮLEŽITÝ! Připojte se k dobrým lidem, kteří nám pomáhají rozdávat smích a bojovat se strachem a bolestí nemocných dětí a jejich rodičů.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Zdravotní klaun, o.p.s., projekt: Přidejte se k dobrým lidem a POMÁHEJTE SMÍCHUPLNĚ!