Ivana Džemajlović: Dárcovská výzva pro projekt Zachraňme hipoterapii

❤️Odsrdcesrdci❤️

vybíráme od 31.3.2020
2 500 Kč
vybráno 751 % z 333 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
❤️Zachraňme hipoterapii❤️
❤️Odsrdcesrdci❤️
Centrum hiporehabilitace Mirákl, o.p.s.
Karanténa se dotýká všech. Velkou mírou ovlivňuje i životy rodin, kde je jedno nebo více dětí se speciálními potřebami. My těmto rodinám pomáháme společně s koňmi. Provozujeme hipoterapii - fyzioterapii, kde je léčebným prvkem pohyb koňského hřbetu v kroku. Díky dlouholeté praxi, velmi důslednému výcviku koní a know-how pomáháme dětem se speciálními potřebami dosahovat výsledků, kterých se jim nedaří dosahovat žádnou jinou metodou. Nyní potřebujeme pomoc my, resp. naši koně. Karanténa je pro nás likvidační….
Aktualizace 12/12/2020: V minulých dnech jsme se snažili vyjednat výjimku pro ubytovací služby za účelem poskytnutí zdravotní péče u Ministerstva zdravotnictví ČR. Bohužel byla zamítnuta. Proto i rok 2021 je pro nás finančně nejistý. Vánoce jsou i o dávání, proto můžete-li, podporujte nás prosím i nadále. I malá částka velmi pomůže!
--------
Aktualizace 3/12/2020: Již teď víme, že do konce letošního roku, který byl skutečně náročný, se žádný další pobyt neuskuteční. O svoji péči přišlo v roce 2020 135 dětí!
------------
Aktualizace 30/10/2020: Bohužel se naše obavy naplnily a od listopadu musíme opět naše pobyty rušit. Díky Vaší velké solidaritě na jaře však jsme finančně zabezpečeni do konce roku.
------------
Aktualizace 15/6/2020: Děkujeme za Vaši skvělou podporu! Částku se podařilo vybrat a my ještě před začátkem prázdnin konečně spouštíme naše hiporehabilitační pobyty. Velké díky Vám všem!
------------

Aktualizace 1/4/2020: V současné době máme pokryté náklady na naše koníky na 3 měsíce. Pokud se podaří vybrat částku 700 000 Kč, je celá organizace v bezpečí až do prázdnin.
_____

Celkové měsíční náklady na našich 8 hiporehabilitačních koní se pohybují mezi
130 000 až 140 000 Kč
. Naši koně i v době karantény potřebují uklizený box, kvalitní stravu, pastvu, svého ošetřovatele, kováře, veterináře a trenéra. A to nejsou jediné náklady...
 
Bez ohledu na karanténu musíme koně udržovat v psychické i fyzické pohodě tak, aby byli okamžitě připraveni dál pomáhat všem dětem, které svým pohybem a srdcem léčí.
 
Jsme nezisková organizace, poskytovatel zdravotních služeb a akreditované středisko MZ ČR pro výuku hipoterapie, která poskytuje kvalifikovanou péči přes 200 dětem se zdravotním znevýhodněním.  Desítky dalších dětí máme na čekací listině. 
 
Každým dalším dnem karantény přichází naše organizace do existenčních problémů. Pomozte nám zachránit provoz hipoterapie. My pomáháme celý rok, den za dnem. Každým dnem karantény narůstá náš dluh. Nechceme ani pomyslet, co se stane, bude-li karanténa trvat moc dlouho…
 
Vyzvali jsme rodiče, aby sdíleli své příběhy, podívat se na ně můžete na našem Facebooku. I naše děti se podělily o to, jak moc pro ně znamenají naši koně. Na jejich obrázky se můžete podívat také na Facebooku, kde jsme vytvořili speciální album.
 
Podpořte naše koně, aby i nadále mohli léčit děti, pro které je tato léčba efektivní rehabilitací a mnohdy nedílnou součástí života. Více informací o nás na www.chmirakl.cz
 
Pozor odměna:
Dárcům, kteří přispějí nad 3000 Kč, zašleme speciální pohlednici s věnováním z jednoho z našich pobytů. 
 
Podívejte se také na naše video připravené speciálně k této kampani:


Připravili jsme i speciální leták, pokud byste chtěli kampaň šířit i offline nebo emailem na vaše znamé:

Moc děkujeme všem podorovatelům. Vážíme si toho. Společně to zvládneme!

Ať se Vám daří!

Petr Hrouzek
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Centrum hiporehabilitace Mirákl, o.p.s., projekt: Zachraňme hipoterapii