Hana Sedláková: Dárcovská výzva pro projekt Domácí hospicová péče

Dortíková abstinence pro hospic Sdílení

vybíráme od 21.1.2020
23 202 Kč
vybráno 105 % z 22 000 Kč

přispělo

59 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
22. 2. 2020 mi bude 33 let. Oslavu narozenin bych ráda spojila s podporou hospice Sdílení, kde pomáhají starým nebo vážně nemocným lidem zůstat doma až do konce života v sepětí s rodinou. Během následujících 33 dní se vzdám toho, co mám nejradši - dortíků. Peníze za odepřené dorty budu dávat stranou a výslednou částku pošlu do Sdílení. Budu vděčná i za Vaši podporu!
Milí přátelé,

za 33 dní oslavím 33. narozeniny. Rozhodla jsem se založit výzvu na Darujme.cz a spolu s Vaší laskavou pomocí vybrat do 22. 2. 2020 22 000 Kč na podporu hospice Sdílení, kde se starají o to, aby více starých nebo nevyléčitelně nemocných lidí mohlo zůstat doma se svými blízkými a aby lidé v závěru života a jejich rodiny nezůstali v tomto těžkém období sami.

O tom, v čem bude spočívat moje výzva, jsem měla jasno za chvíli: uběhnout maraton, ujít 500 km do Santiaga de Compostela, vydržet měsíc bez alkoholu...nic pro mě není tak těžké, jako nejíst sladké! Většina z Vás ví, že sacharidy tvoří převážnou část mého jídelníčku a že svou vášeň pro dobrou kávu a dorty sdílím i na blogu a facebookové stránce Výlety a dortíky. Zároveň téměř nenakupuji a nevařím, takže druhou částí této již tak náročné výzvy pro mě bude sem tam si i něco koupit a uvařit, abych se nemusela hladová cpát sladkým...:-)

Ke své výzvě jsem založila i FB událost, kde Vás budu průběžně seznamovat s výsledky svého snažení, fotit dorty, které zůstanou ve vitríně a nedoputují do mého břicha, a sdílet částku, kterou jsem abstinencí dosud ušetřila. Pokud mě chcete na této strastiplné pouti podpořit, budu vděčná za každý dar, který nakonec spolu se svým příspěvkem pošlu do hospice Sdílení. Předem všem ze srdce děkuji!

Hanka

Jsme ve finále a je čas sčítat! Za uplynulých 33 dní jsem si nedala: mrkvový dort, minimálně dva plněný croissanty, dva cheescaky, několik kousků frgálu, bábovku, ořechový šáteček, čokoládový chlebíček, štrůdlové wafle, banánový chlebíček, žádnou mini sušenku ke kávě, žádný lívance či palačinky k snídani...A do hospicu Sdílení tedy posílám dalších 700 Kč! Mockrát všem děkuji za neuvěřitelnou podporu a na finální částku si počkáme do masopustního úterý 25. 2. (první koblihu si ale dám už zítra:-)).

Polovina výzvy už je za mnou, teď přijde ta druhá - těžší půlka... Moc děkuji všem, kteří dosud přispěli!

Založení výzvy

Sdílení o.p.s.
Sdílení o. p. s., Telč je komplexním průvodcem na cestě stářím a nemocemi. Pomáháme starým a vážně nemocným lidem radou, podporou, zdravotními a sociálními službami zůstat doma až do konce v sepětí s rodinou.
Proč podpořit Sdílení?
Protože Vaše pomoc umožní, aby více starých nebo nevyléčitelně nemocných lidí mohlo zůstat doma se svými blízkými. Aby lidé v závěru života a jejich rodiny nezůstali v tomto těžkém období sami a měli po ruce účinnou pomoc v podobě profesionálů se srdcem na dlani. Děkujeme, že přispíváte a pomáháte s námi.



Ať žije cukr 😀

Martina Vaňková

Krásná výzva Hani. Ať se podaří vysbírat cílovou částku a ještě mnohem více. Zdravím

Gabriela Selinger
333 Kč

Všechno nejlepší, Hanko 🍰🧁

Pavla Jenková
222 Kč

Ušetřeno abstinencí...

Hani
700 Kč

Dolce Vita! 🎉🍰😉

Monika

vsechno nejlepsi

Oskar

Všechno nejlepsí k narozenimám a zvu tě na dortík :)!

Eva Chmelová
222 Kč

Není nad to se v dnešním světě, přesyceném úplně vším, vědomě omezovat. A ještě pro tak dobrou věc. Všechno nejlepší, Hani!

Radka Kulhánková
500 Kč

Hani, hezké narozeni, slavíš je stylově ;)
Zuzka a Martin

Zuzana Stašová
333 Kč

Krásné narozeniny, Hani!

Pavla Bajerová
222 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Sdílení o.p.s., projekt: Domácí hospicová péče