David Navrátil: Dárcovská výzva pro projekt Jeden den doma

Běžím… aby dožili svůj život DOMA

vybíráme od 1.1.2020
2 750 Kč
vybráno 18 % z 15 000 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Mobilní hospic Ondrášek poskytuje nevyléčitelně nemocným dětem i dospělým bezplatnou a vysoce kvalifikovanou péči, aby mohli strávit poslední dny života důstojně a HLAVNĚ DOMA.
Působí zdarma, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu v Ostravě a širokém okolí.

Taky se ti někdy ráno nechce do práce? Deptá tě představa, co tě čeká? Pak si představ, že jsou lidé, kteří se den co den setkávají se smrtí. Přesto neztrácí cit a ze všech sil zpříjemňují pacientům a jejich rodinám poslední dny života. Úctyhodná  práce, kterou by většina z nás nezvládla dělat ani týden. O to větší obdiv k zaměstnancům hospice Ondrášek chovám! 

Rozhodl jsem se proto přidat nohy k dílu. Nejenže budu od příští sezóny závodit v jejich barvách, ale hlavně budu přispívat menší částkou za každý uběhnutý kilometr v roce 2020 na konto Ondráška.

Co ty, přidáš se? Znáš snad lepší motivaci k pohybu? Sám si urči pravidla, hlavně vyběhni!      

Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s.
Každých 2600 Kč přeměníme na jeden den odborné péče o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v domácím prostředí. Doprovázíme umírající a jejich rodiny v posledních dnech života, umožňujeme je strávit důstojně a doma, v kruhu blízkých. Zdravotní, sociální, psychologickou a duchovní péčí pomáháme rodinám, aby péči o svého blízkého zvládli a splnili mu tak přání být doma až do posledního okamžiku.
Poskytujeme péči o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v Moravskoslezském kraji. Pozornost zaměřujeme nejen na nemocné, ale také na jejich pečující a další členy rodiny. Usilujeme o to, aby se každý zúčastněný v této nelehké situaci cítil podpořený. Ročně pečujeme o cca 210 nevyléčitelně nemocných, z toho 6-8 dětí a jejich rodin.



Korona nás nezastaví :)

David Navrátil
116 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s., projekt: Jeden den doma