Káča a Petra: Dárcovská výzva pro projekt Pravidelná podpora Sue Ryder

Neoslaveniny

vybíráme od 17.12.2019
4 500 Kč
vybráno 15 % z 30 000 Kč

přispělo

10 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Tato sbírka bude sloužit na péči pro lidi, kteří se bez ní už neobejdou. My už všechno, co potřebujeme máme, tak proč neudělat radost někde jinde? Navíc, taky nemládneme :-)
Tato výzva byla založena pro dobrou věc. A to je velká pravda. Taky byla založena proto, že když někdo někde napíše "nenoste dárky, budeme rádi, když prostě přijdete" tak půlce lidí je trapný přijít s prázdnou, tak raději nedorazí vůbec a ta druhá si láme hlavu, kde co na poslední chvíli ulovit. Dáváme vám krásnou možnost se z obojího vyvlíknout, dorazit prostě jen tak na naši oslavu a nebo i přispět tady na staříky a mít hřejivější pocit u srdce, než když na sebe vybryndáte teplej grog.  Takže solte chechtáky, dík.

Petra a Katka
Sue Ryder
Když stáří začne přinášet starosti, je dobré na to nebýt sám. Vaše podpora zajistí křehkým starým lidem a jejich blízkým péči, bez které se neobejdou. Například radu, jak těžkou situaci řešit. Osobní asistenci a pomoc doma s tím, co už nejde zvládnout. A také důstojnou péči seniorům trvale odkázaným na pomoc druhých. Prosím, přidejte se.
Kolikrát v životě jste své babičce, dědečkovi nebo svým rodičům radili s nastavením mobilního telefonu nebo jim pomáhali objednat se k lékaři?

Pro nás jsou to banální věci, oni prožívají těžký boj a pocit bezmoci. A teď si představte, že se má starý člověk vyznat v bludišti zdravotních a sociálních služeb a hledat řešení, když ho potká nemoc nebo úraz. V takových krizových momentech se na Sue Ryder obracejí senioři - rodiče a jejich děti, obě generace často v seniorském věku.

Prosím darujte, ať tito lidé dostanou pomoc a radu včas. Bez ztráty své důstojnosti. 
Děkujeme za Vaše štědré srdce ♥

Monika Havlová
Péče o dárce
Mobil: +420 775 429 446
E-mail: monika.havlova@sue-ryder.cz

www.neztratitsevestari.cz
www.sue-ryder.cz

PS: Potvrzení o poskytnutí daru
Vám zašleme e-mailem vždy v lednu následujícího roku, abyste ho měli včas k daňovému přiznání.

Krásnej projekt jste vybraly! :-) Všechno nej! Užijte si oslavu i následující dekádu! <3 pac a pusu

Peeetrs
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Sue Ryder, projekt: Pravidelná podpora Sue Ryder