Blanka Bejdáková: Dárcovská výzva pro projekt ACORUS - pomoc osobám ohroženým domácím násilím

Přirozené je pomáhat

vybíráme od 1.12.2019
4 400 Kč
vybráno 22 % z 20 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Také vnímáte, že pomáhat těm, kteří to potřebují, je naprosto samozřejmé? Přidejte se k nám a pomožme společně těm, kteří nemají tolik štěstí, aby prožívali klid, pohodu a bezpečí svého domova.
MY SE ROZHODLI!
Období Vánoc je dlouhodobě vnímáno jako období klidu, míru a solidarity. Naše porodnice patří mezi jednu z nejvyhlášenějších porodnic v kraji a každý den se tu rodí malá štěstí. Jsme si vědomi toho, že ne všechny děti vyrůstají v ideálních podmínkách. A proto Vás vyzýváme spojit síly.
POMOŽME MAMINKÁM A JEJICH DĚTEM OHROŽENÝM DOMÁCÍM NÁSILÍM, které kvůli neúnosné situaci musely odejít ze svých domovů z bezpečnostních důvodů a byly nuceny hledat útočiště v azylových domech se skrytou adresou.
 
Ve spolupráci s neziskovou organizací Acorus jsme založili ZDRAVOTNÍ FOND, na který jsme přispěli 13ti  balíčky pro děti maminek. Balíčky obsahují volně prodejné léky v hodnotě 700 Kč za balíček (např. kapky do nosu, sirupy proti kašli, léky na bolest v krku, léky proti horečce, různé masti, vitamíny, ale také doplatky na léky, stomatologické zákroky, brýle atd.).
 
DÍKY PODPOŘE NÁS VŠECH MŮŽE BÝT ŽIVOT DĚTÍ MNOHEM VESELEJŠÍ
 
Přidejte se k nám a přispějte jakoukoli částkou pro zdraví dětí. 

Nemocnice Neratovice poskytuje komplexní péči o ženu a matku. Kromě vyhlášené porodnice, která získala certifikát Přirozený porodv nemocnici, poskytuje i celé spektrum operací s důrazem na laparoskopické operační techniky a zavádění nejnovějších postupů v oblasti gynekologické operativy. Nabízí specialisty v ambulantních oborech i profesionály interní medicíny. Z hlediska velikosti se řadí spíše mezi nemocnice rodinného charakteru. 
Nemocnice v Neratovicích letos oslavila 25 let svého fungování na českém trhu. Od roku 2008 patří do významné mezinárodní skupiny VAMED MEDITERRA, nadnárodního holdingu VAMED, který je vedoucím globálním poskytovatelem celé řady služeb pro nemocnice a další zdravotnická a lázeňská zařízení ve světě.
 
Podrobné informace naleznete na webových stránkách a FB profilu nemocnice: www.nemocnice-neratovice.cz a https://www.facebook.com/nemocnice.neratovice/

Více o azylových domech:
V těchto azylových domech hledají pomoc převážně maminky malých dětí na rodičovské dovolené, které většinou odcházejí z domácnosti jen s nejnutnějšími věcmi, a tím se dostávají do náročné, jak finanční, tak i životní situace. 
ACORUS, z. ú.
ACORUS pomáhá osobám ohroženým domácím násilím již od roku 1997. Poskytujeme tyto služby: KRIZOVÁ POMOC, AZYLOVÝ DŮM, ODBORNÉ SOCIÁLNÍ PORADENSVÍ A POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH INFORMACÍ
Děkujeme za Vaši podporu

Verim, ze se vybere zajimava castka, ktera aspon trochu pomuze v tak tezkych situacich, ktere prozivate. Drzim vam palce. Kristyna

Kristyna Mimrova
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ACORUS, z. ú., projekt: ACORUS - pomoc osobám ohroženým domácím násilím