Anna Swetnik: Dárcovská výzva pro projekt Pomoc přichází na čtyřech tlapkách

Oslava narozenin trochu jinak

vybíráme od 14.11.2019
3 150 Kč
vybráno 158 % z 2 000 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Blíží se den, který letos chtěla bych oslavit trochu jinak, tak mě napadlo, že můžeme společně přispět na něco smysluplného. Jestli chcete a můžete. Jsem si jista, že ty prostředky pomůžou zajistit pejska pro někoho, kdo má každodenní život víc náročný. Určitě bude se díky pejskovi častěji usmívat. 
Blíží se den, který letos chtěla bych oslavit trochu jinak a k tomu potřebují Vás a Vaši pomoc. Moc ráda Vás uvidím, ale jinak opravdu všechno mam, nic nového nepotřebují a to, co bych chtěla, je nemateriální tak stačí, že mi to popřejete. Kdo mě zná, ten ví, že milují pejsky a tím pádem je velice pravděpodobný, že je mate radí taký. Tak mě napadlo, že můžeme společně přispět na něco smysluplného. Jestli chcete a můžete. Jsem si jista, že ty prostředky pomůžou zajistit pejska pro někoho, kdo má každodenní život víc náročný. Určitě bude se díky pejskovi častěji usmívat. Což přeju i Vám.   

Helppes – Centrum výcviku psů pro postižené o.p.s.
Speciální výcvik psů pro: vozíčkáře a osoby s tělesným postižením, osoby s poruchami autistického spektra, osoby s diabetes, osoby trpící stavy ztráty vědomí či záchvatovými onemocněními, osoby se sluchovým postižením, dětské klienty, osoby s kombinovanými handicapy, osoby s netypickými onemocněními Vzdělávací programy pro školy a nejširší odbornou i laickou veřejnost

Haf!

Stanislav Svoboda

Všechno nejlepší Fokalínko ❤️🐶

Dáša

Vse nejlepsi pro vsechny pejsky a jejich nove majtele a pratele, s kterymi budou spolupracovat :)

Anna Swetnik
200 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Helppes – Centrum výcviku psů pro postižené o.p.s., projekt: Pomoc přichází na čtyřech tlapkách