Kamila Plachetková: Dárcovská výzva pro projekt Pomoc dětem v krizi

Pomoc dětem v krizi

vybíráme od 19.10.2019
6 524 Kč
vybráno 65 % z 10 000 Kč

přispělo

16 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Letos svoje narozeniny chci využít také k nějakému prospěšnému účelu.
V rámci této výzvy bych vás chtěla poprosit přispět na pomoc organizaci, která pomahá dětem, dospívajícím a jejich rodinám překonávat těžké životní situace. Obrací se na ně lidé zasažení domácím násilím, nebezpečným pronásledováním, týráním nebo šikanou. 
SPONDEA, z.ú.
Když jsme ve SPONDEA začínali, neexistoval ani zákon o sociálně-právní ochraně dětí. To bylo v roce 1997. Dnes se na nás obrací téměř 2000 dětí a dospělých ročně. Provázíme je v těžkých životních chvílích, kdy si nedokáží poradit sami. Společně hledáme cestu, jak překonat trauma způsobené například úmrtím v rodině, domácím násilím, týráním nebo šikanou. Jako jedni z mála v České republice realizujeme program na zvládání vzteku ve vztazích. Děkujeme, že spolu s námi pomáháte.
Pomáháme dětem, dospívajícím a jejich rodinám překonávat těžké životní situace. Obrací se na nás lidé zasažení domácím násilím, nebezpečným pronásledováním, týráním nebo šikanou. Realizujeme program pro rodiny, které prožívají konfliktní rozchod s cílem snížit negativní dopad rozvodu na děti. Jako jedni z mála v České republice nabízíme terapii pro lidi, kteří chtějí zvládat svůj vztek. Náš zkušený odborný tým poskytuje sociální, psychologickou a právní podporu. Realizujeme také preventivní programy na školách s cílem podpořit přátelské mezilidské vztahy. Vzděláváme děti i odbornou veřejnost. 
Doposud se na nás obrátilo více než 6000 dětí. Pomáháme bezplatně.
Jsme SPONDEA.

Splněno:-)

Hana Plachetková
500 Kč

Pojdme!!

Kamila Plachetkova
500 Kč

Tak ať je tato výzva úspěšná.... :-)

Čarodka
1 000 Kč

Pojdme na to!

Kamila Plachetkova
300 Kč

Máš to tam, bejbe. V pondělí se to připíše. Happy b-day!

Michaela Kovářová
350 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
SPONDEA, z.ú., projekt: Pomoc dětem v krizi