katka Švejnohová: Dárcovská výzva pro projekt PÉČE O NEVYLÉČITELNĚ NEMOCNÉ

Dejte si se mnou narozeninovou sklenku

vybíráme od 29.9.2019
8 000 Kč
vybráno 800 % z 1 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Slavím narozeniny :-) 
Před 8 lety jsem dostala dárek, který už nic v životě nepřebije, Majdalenka je vskutku dáreček:-)
Každý rok v den D tedy dostávám to nejhezčí, co si můžu přát. Vidět svou dceru růst a sdílet s ní to její nadšení ze života kolem a jak člověk stárne, tak zjišťuje, že toto je mnohem víc, než nové hodinky či zlatý přívěšek. Tenhle rok však můj den D bude oproti těm 43 předešlým jiný....nepopřeje mi můj táta. A nebude tomu jinak ani kdybych si to k narozeninám přála sebevíc.  
A tak bych byla moc ráda, kdybyste si vy všichni, co mi chtějí popřát , dali se mnou jednu virtuální narozeninovou sklenku...protože každá tahle virtuální sklenka možná splní přání někoho, kdo své narozeniny oslaví doma a ne v nemocnici.
Děkuju Vám za to!
Kača



Tři o.p.s. je neziskovka, která provozuje hospic Dobrý Pastýř v Čerčanech. Tento hospic nám neskutečně moc pomohl, velké díky za vše!
TŘI, z.ú.
Váš příspěvek bude do koruny použit na mzdové ohodnocení pracovníků Hospice Dobrého Pastýře v přímé péči.
TŘI, z.ú. je nezisková organizace, která již 12 rokem provozuje Hospic Dobrého Pastýře, nestátní zdravotnické zařízení, ve kterém je pečováno o nemocné s krátkou prognózou dožití, ve většině případů s pokročilým nádorovým onemocněním. 

Tým domácího hospice dojíždí pečovat o nevyléčitelně nemocné pacienty k nim domů a zároveň poskytuje 24 hodinovou telefonickou podporu pečujícím. 

Asistenti odlehčovací služby terénní a pečovatelské služby pomáhají s hygienou, podáváním jídla, či úklidem domácnosti těm, kteří jsou z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení závislí na pomoci druhé osoby. 

TŘI o.p.s. poskytuje také pobytovou odlehčovací službu a provozuje centrum denních služeb. Neodmyslitelnou součástí jejich služeb je sociální poradenství a péče o pozůstalé.

Dvě sklenky, nerad piju sám. :-)

Libor Chocholatý
200 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
TŘI, z.ú., projekt: PÉČE O NEVYLÉČITELNĚ NEMOCNÉ