Irena Jelínková: Dárcovská výzva pro projekt Nafoukni balónek pro děti s postižením zraku

Nafoukni balónek nejen pro radost

vybíráme od 22.8.2019
300 Kč
vybráno 10 % z 3 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
A je tady další balónková výzva: kup si virtuálního běžce - balónek s Tvým jménem - a zapoj se tak do pomoci rodinám, které pečují o dítě s postižením. 
Život takových rodin si jen těžko umíme představit. Třeba jen rodinný výlet je akce s velkou přípravou a plánováním, někteří si na něj ani netroufnou. Někdy rodiče nemají třeba celý rok ani jeden volný večer, protože nemají nikoho na hlídání nebo se bojí své dítě někomu nechat v péči. I v tom jim pomáhá naše neziskovka:  každý rok pořádáme pro 10 rodin víkendový pobyt, aby si rodiče vyzkoušeli cestovat s dítětem mimo domov a měli čas na sebe. Na letošní pobyt jsme na minulém běhu vybrali 15 000 Kč - děkujeme! Mrkněte na video z běhu na  https://www.artin.cz/minidesitka/

Balónky na Půlmíli teď přispějí do naší sbírky na nové auto na cesty do rodin. Jsme jediní, kdo přijede za rodinou až domů a přivážíme hračky, pomůcky a taky otevřené uši pro jejich starosti a trápení. Vloni jsme tak najeli 75 000km a auta jsou základním prostředkem naší práce. Pevně věřím, že naše sbírka bude úspěšná. Děkuju vám všem, kdo přispějete! 

Ráda vás přivítám na startu.
Irča
Společnost pro ranou péči, pobočka Brno
V sobotu 21.9.2019 v 19:00 hod. startuje v rámci Run & Bike Festivalu v centru Brna "Půlmíle pro ranou péči", charitativní běh na podporu rodin s dětmi s postižením zraku. Fandíte nám, ale nemůžete přijít? Zapojte se na dálku: kupte si virtuálního běžce = nafukovací balónek s Vaším jménem :-) Výtěžek použijeme na nákup nového auta na cesty do rodin.
Naše středisko bezplatně pomáhá rodinám vychovávajícím doma děti se zrakovým postižením. Jezdíme do rodin domů na pravidelné návštěvy a pracujeme jak s dětmi, tak s rodiči, kterým všestranně pomáháme těžkou životní situaci zvládnout.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Společnost pro ranou péči, pobočka Brno, projekt: Nafoukni balónek pro děti s postižením zraku