Juraj Juhasz: Dárcovská výzva pro projekt Centrum pro vzdělávání žen Kana

Není mi 50, ale 18 + mám 32 let zkušeností

vybíráme od 16.8.2019
10 200 Kč
vybráno 213 % z 4 800 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
50 let je někdy moc a jindy málo, každopádně to je příležitost zastavit se na chvilku a zamyslet se...


Mám se dobře, mám skvělou rodinu, Irčana kterého jsem si přál od dětství, dělám co mě baví, mám mnoho přátel a vy patříte mezi ně. Všichni jste nějak obohatili můj život. Já bych proto při této příležitosti také rád ovlivnil něčí životy. Zarazilo mě, jak málo stačí, abyste změnili celý život jednoho člověka či dokonce rodiny.

Proto místo dárků, prosím, přispějte na projekt, který umožňuje mladým ženám a dívkám ve Středoafrické republice získat vzdělání, které jim bude užitečné pro jejich rodinný život, a zároveň je připravuje i na určitou formu vlastní ekonomické aktivity. Vězte, už 1.600 Kč pokryje 1 rok vzdělání pro jednu ženu tak se ukažte kolika ženám spolu pomůžeme. Za sebe se zavazuji vybranou částku zdvojnásobit.

Abych nebyl zbytečně patetický a hlavně aby to vypadalo alespoň trošku jako z mé hlavy přikládám motivační obrázek který by mě a moji výzvu měl reprezentovat... :o)
SIRIRI o.p.s.
Centrum pro vzdělávání žen Kana bylo otevřeno v roce 2005 a má umožnit mladým ženám a dívkám dokončit své vzdělání, které by jim bylo užitečné pro jejich rodinný život a zároveň je proškolilo a připravilo i na určitou formu vlastní ekonomické aktivity.
Kurz trvá 3 roky a vyučované předměty jsou střih a šití, pletení (ruční i strojové),vaření, péče o děti, hygiena a také základy ekonomiky vztahující se k hospodaření v domácnosti a rovněž k drobnému podnikání. Vyučování probíhá od pondělí do pátku a každoročně se ho účastní 30-40 žen.

Školní rok začíná v půlce září a probíhá až do konce června. Studium zakončují závěrečné zkoušky před komisí učitelů a specialistů na pedagogiku.
https://siriri.org/projekt/centrum-pro-vzdelavani-zen-kana/

Všechno nejlepší, GYURI. ;-)

Jan Kotchera
1 600 Kč

Hodně štěstí ženám, které mohou díky vzdělání žít lepší život.

Martin Šámal
500 Kč

Happy Bday for a good cause Juro!!
Emilka, Andy, Péťa, Michal

Tlusťoch
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
SIRIRI o.p.s., projekt: Centrum pro vzdělávání žen Kana