Dětská radost je nevyčíslitelná

vybíráme od 18.7.2019
3 100 Kč
vybráno 8 % z 40 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomoc dobrodějkám s táborem pro děti z dětských domovů.
Říká se, že za peníze si štěstí nekoupíš. Obecně s tím naprosto souhlasím, ale kdybyste měli možnost vidět co vaše dary dělají v praxi s dětmi na táboře, možná by jste i vy zaváhali nad platností tohoto rčení. Momentálně potřebujeme trochu pomoct, proto zakládám tuto výzvu a doufám, že i vy se ke mě připojíte.
Dobrodějky, z.s.
Dáváme lásku dětem z dětských domovů a jinak znevýhodněným dětem, darujte ji s námi ♥ ♥ Jak: Pomozte nám vybrat dostatek finančních prostředků na realizaci letního zábavně rozvojového tábora ♥ Kdo: Dobrodějky pro děti z několika dětských domovů, náhradních a sociálně slabých rodin ♥ Kde: V Rokytnici nad Jizerou ♥ Kdy: 15. 7 - 21. 7. 2019
Dobro♥ tábor pro děti z dětských domovů a náhradních, či sociálně slabých rodin.

Děti z dětských domovů a znevýhodněného prostředí, jsou děti, které mají pro život horší podmínky, aniž by za to mohly, či něco provedly. Zkrátka platí za chyby nás dospěláků, či nepřízeň osudu a to není fér. Proč je náš tábor pro děti tak moc důležitý a proč to děláme?

♥ Přijde Vám samozřejmé odjet v létě aspoň na chvíli mimo domov? Pro naše děti to samozřejmé není, ale my jim to umožníme.
♥  Považujete za běžné umět například plavat? Ne všechny děti mají rodiče, které je to naučili, my to děti naučíme.
♥  Vnímáte jako normální, že zahrnujete své děti láskou a pozorností? Naše děti  to štěstí nemají. Starají se o ně skvělí vychovatelé, kteří ale svou péči musí děnně rozdělovat mezi 8 dětí najednou. Naši dobrovolníci, kteří jsou pro děti dospělými kamarády, na rozdávání lásky a pozornosti mají prostoru více. Našich akcí se účastní velký počet dobrovolníků, aby si děti užily individuální přístup, který jim v životě chybí.

Náš letní tábor bude pro 50-60 dětí.  Na programu budou vzdělávací, sportovní, rozvojové a přitom zábavné aktivity po celý den. Děti čeká i canisterapie, arteterapie a mnoho dalšího. Večerní táborák, noční bojovka, diskotéka ani karneval samozřejmě nebudou chybět. Za dětmi přijedou zajímaví hosté. Dopřejte s námi dětem 7 dní nezapomenutelných zážitků ve společnosti jejich kamarádů, čerstvý horský vzduch a krásnou přírodu.

♥ Dáváme lásku dětem z dětských domovů i hendikepovaným, darujte ji s námi, podpořte nás ♥
♥ Bez Vás to nezvládneme ♥