Petr Špringl: Dárcovská výzva pro projekt Běh pro Hospic sv. Štěpána 2019

Když nedoběhnu, vy mě dokutálíte!

vybíráme od 7.6.2019
11 415 Kč
vybráno 114 % z 10 000 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Opět jsem se rozhodl sportem podpořit skvělou organizaci Hospic Sv. Štěpána. Má tělesná schránka je však zhýralým životem poněkud schátralá a proto potřebuji, aby jste mě na cestě k cíli trochu postrčili. Vaše příspěvky mě poženou vpřed jako vítr! :-)
Milí,
Lidé z Hospice Svatého Štěpána se starají o nemocné a umírající a výrazně jim ulehčují poslední chvíle jejich života. Hospic též poskytuje domácí péči přímo v kruhu rodinném. Jsem zcela přesvědčen, že každá darovaná koruna jde na správnou věc! Letošní charitativní akce je zaměřena na zpřístupnění zahrady i pro pacienty nemocí připoutané na lůžko. A zatímco jsem se rozhodl podpořit tento projekt během, vám stačí jen kliknout. V den Běhu pro Hospic už se jen pohodlně usaďte do lenošky, nalijte si chladivý drink a představujte si, jak se asi pachtím upoceně a na pokraji kolapsu po trati. Vy už jste totiž
přispěli :-)
Hospic sv. Štěpána
Benefiční sportovní happening na podporu těch, kteří svůj životní běh už končí.

Pro pomoc druhým se běhá nejlépe! 

 Kdo běhá, ten pomáhá. Kdo pomáhá, ten žije nejen pro sebe , ale i pro druhé. Prostředky, které nám pomáháte shromáždit tím, že běháte, využijeme na vybudování bezbariérového nájezdu. Společně tak můžeme pomoci pacientům na lůžku, aby se dostali do zahrady hospice. Zaplacením startovného, nákupem trička nebo jiných předmětů pomáháte nevyléčitelně nemocným. 

Dejte svému běhání smysl. Děkujeme. 

Běž, Peťo, běž, držím ti palce!

Petr Matuška
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hospic sv. Štěpána, projekt: Běh pro Hospic sv. Štěpána 2019