Jan Vojík: Dárcovská výzva pro projekt Běh pro Hospic sv. Štěpána 2019

Jednoho dne mě napadlo jít se proběhnout :-) ...

vybíráme od 3.6.2019
64 700 Kč
vybráno 129 % z 50 000 Kč

přispělo

59 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Vzpomínám, jak mi prvně vysvětlovali, co znamená být ambasadorem :-) ... víš, ty vlastně poběžíš i za ty, co běžet nechtěj nebo nemůžou, ale chtějí přispět na Hospic ...tak jim napiš :-)  Tak vám teda píšu.
... a nějak nemůžu přestat. Jako každý rok touto dobou vzpomínám na všechny, u kterých tuším dobré srdce, a dovoluji si oslovit je s žádostí o podporu litoměřického Hospice. A sice formou akce Běh pro Hospic. Je to stále stejné :-) Kdo u této výzvy klikne na darovací tlačítko, stává se majitelem části obstarožního běžce Jendy Vojíka, jenž se za štědré dárce na trati potí, zatímco vás hřeje krásný pocit vykonání dobrého skutku. Takový je už asi osud ambasadora. Podotýkám, vy opravdu nikam běhat NEMUSÍTE.
 Letos budou vaše dary použity na zbudování bezbariérového přístupu do zahrady Hospice, aby i ti, kdo jsou odkázáni na lůžko, mohli být slunci blíž.
Hospic sv. Štěpána
Benefiční sportovní happening na podporu těch, kteří svůj životní běh už končí.

Pro pomoc druhým se běhá nejlépe! 

 Kdo běhá, ten pomáhá. Kdo pomáhá, ten žije nejen pro sebe , ale i pro druhé. Prostředky, které nám pomáháte shromáždit tím, že běháte, využijeme na vybudování bezbariérového nájezdu. Společně tak můžeme pomoci pacientům na lůžku, aby se dostali do zahrady hospice. Zaplacením startovného, nákupem trička nebo jiných předmětů pomáháte nevyléčitelně nemocným. 

Dejte svému běhání smysl. Děkujeme. 

Během k radosti.

Jiří Jäger
1 000 Kč

Držte se!

Rudolf Jakl

Zubní víla z blázince ,-)Horní Beřkovice pozdravuje a ráda se také zapotí .

Hanka Velebilová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hospic sv. Štěpána, projekt: Běh pro Hospic sv. Štěpána 2019