Daniela Nacházelová: Dárcovská výzva pro projekt Tréninky pro Mirečka na ROK!

Pro Mirečka!

vybíráme od 3.6.2019
4 500 Kč
vybráno 45 % z 10 000 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Město Pelhřimov je městem rekordů, proto pojedu 8. června 2019 osm hodin na BikeErgu 
v kuse abych podpořila Mirečka v jeho sportovním nadšení. 
Město Pelhřimov je městem rekordů, proto pojedu 8. června 2019 osm hodin na BikeErgu 
v kuse abych podpořila Mirečka v jeho sportovním nadšení. Vyjedu ráno na pelhřimovském náměstí a uvidím kam za osm hodin v sedle dojedu. Je to zároveň má narozeninová výzva. 
Dárky nechci, ale budu ráda když se mnou přispějete Mirečkovi na jeho trénink. 
Colliery SRDCEM z.s.
Přispějte na tréninkové jednotky pro Mirka Andrýska (17 let - diagnoza DMO) - velkého bojovníka a člena #CollierySRDCEM. Každým tréninkem se Mireček zlepšuje - jeho vytrvalost a píle je velkou motivací pro Nás všechny. #MaToSmysl #CollierySRDCEM
Mirek Andrýsek (17Let) se narodil moc velký, přidušený a byla mu diagnostikována Dětská mozková obrna. Lékaři mamince Mirečka říkali, že nebude moci ani chodit.

Pílí a rehabilitacemi Mirek ve třech letech udělal své první krůčky a postupně se pomalu zlepšoval.


Jak sama maminka Lada říká:  "Dlouho jsem hledala zařízení, klub, gym. Není to ale vůbec lehké takové zařízení, které by s handicapovanými pracovalo, najít. Buď jsme naráželi na problém s rodiči a nebo dětmi v daných klubech - to ale v Colliery NEPLATÍ - Mirek je plnohodnotný člen komunity Colliery"

Zařízení pro tréninky lidí s handicapem bez ambice sportovních výkonů / být "para reprezentantem / sportovcem" - není mnoho. I toto se snažíme v Colliery SRDCEM změnit!


Mireček maká jednou týdně - pokroky jsou opravdu viditelné jak fyzicky: lepší motorika, úchop ...Ale Mireček také získal hodně na sebevědomí a také spoustu nových přátel. Tí největším se mu stal jeho trenér a parťák v jeho CrossFit ADAPTIVE cestě - Lukáš Káňa!


Mirek chodí trénovat jednou týdně. Už asi i dozrál čas a Mireček by si zasloužil chodit 2x týdně - i díky Vašim příspěvkům se toto může podařit.

Zapojení do komunity Colliery - Mirečkovi nedělá problém - je vždky na každé akci - nesmělchybět ani na pravidelné charitativní akci #500RepsDeti a přispěl tak k neuvěřitelné atmosféře... nepopsatelný zážitek - akce se koná každý rok na ronci roku - SRDEČNĚ Vás s Mirečkem zveme.


Tento rok se dokonce Mirek zúčastnil svého prvního závodu - běžeckého závodu NightRun OSTRAVA 2019 na 5KM


Trenér Mirka - Lukáš k závodům řekl: „S Mirečkem jsme zkusili nasadit vyšší tempo. Viděl jsem v jeho očích oheň! Chtěl být nejlepší a já ho nechtěl zklamat. Celou dobu jsme spolu komunikovali. Každou chvíli jsem ptal, jestli je v pohodě. On vždy zareagoval, že jo a co já – bylo hezké, když se zajímal i o můj stav. Mireček měl cca 1.5km před cílem velkou krizi a musel do chůze – neskutečně se zlobil, když ho přebíhali lidé, které před chvíli předběhl on sám. Finiš jsme se užili a dokončil svůj 5km běh za 33min!“


"Běžíme dál.... " díky Vám za každý příspěvěk na tréninky Mirka v Colliery SRDCEM!

#MaToSmysl #CollierySRDCEM

Pro Mirečka od Aničky a Románka:-)

Dárce
1 000 Kč

Keep working hard and having FUN!

Dave Gomez

Preji plno skvelych treninku!

Dárce
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Colliery SRDCEM z.s., projekt: Tréninky pro Mirečka na ROK!