Barbora Havlová: Dárcovská výzva pro projekt Pomoz Markovi stát se IronManem!

IronMatky z Kreslíkárny pro budoucího IronMana Marka!

vybíráme od 23.5.2019
3 200 Kč
vybráno 32 % z 10 000 Kč

přispělo

11 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomůžeme, aby se Marek stal prvním nevidomým na světě, který se dokázal nominovat mezi zdravými soupeři naextrémní triatlon IronMan na Havaji!
Co obnáší extrémní triatlon IronMan? "Musí zdolat 4 km plavání, 180 km na kole a 42 km běhu, a to v časovém limitu pod 9 hodin.
Je to náročné, a proto bude muset trénovat 5-6 hodin denně šest dní v týdnu. Hlavně ve vodě a při běhu se potřebuje absolutně spolehnout na vodiče, který se stane mýma druhýma očima."

Pomůžeme zaplatit přípravu, pronájem dráhy v bazénu, trenéra, startovné na nominačních závodech, letenky, ubytování a další náklady... 
NADACE LEONTINKA
Vidí na 10 % jednoho oka. Přesto je to samostatný kluk a nadějný sportovec, který chce dokázat velkou věc: jako první člověk se zrakovým handicapem na světě se nominovat na mistrovství světa na Havaji!
"To nejhorší, co můžeš postiženému udělat, je lítost. Chci si to na férovku rozdat se zdravými závodníky a inspirovat i ostatní, že to jde," říká Marek. Takhle Máru vidí olympijský vítěz David Svoboda:

Co obnáší extrémní triatlon IronMan? "Musím zdolat 4 km plavání, 180 km na kole a 42 km běhu, a to v časovém limitu pod 9 hodin.
Je to náročné, a proto budu muset trénovat 5-6 hodin denně šest dní v týdnu. Hlavně ve vodě a při běhu se potřebuju absolutně spolehnout na vodiče, který se stane mýma druhýma očima."
Když přispěješ, pomůžeš Markovi stát se prvním nevidomým na světě, který se dokázal nominovat mezi zdravými soupeři!

Proč Marek potřebuje Tvou pomoc?
"I když pracuji jako masér a osobní trenér, můj sen to bohužel finančně nepokryje. Musím si zaplatit celou přípravu, pronájem dráhy v bazénu, trenéra, startovné na nominačních závodech, letenky, ubytování a další náklady... a to sám nezvládnu. Budu proto vděčný každému, kdo moje úsilí podpoří a posune mě blíž k mému snu!"

Za Nadaci Leontinka děkujeme všem, kdo pomáhají nevidomým plnit si sny <3
Celý příběh Marka: https://1url.cz/@Markuvpribeh Marka už v jeho sportovním snažení skrze Nadaci Leontinka podpořil i NF AVAST nebo zaměstnanci firmy Saint-Gobain.
?

hodně štěstí

Kamila Rubešová
100 Kč

Marku, držím palce!

Zuzana Sáblíková
300 Kč

Držím palce! Sport je nejvíc. Uz ted jsi vítez, ze na to mas kuraz! Ja jen běhám a tohle by mě položilo🤣

Baru Hynkova
300 Kč

"Běhám od zítra..." drží Márovi palce! :-)

Kateřina Blechová
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
NADACE LEONTINKA, projekt: Pomoz Markovi stát se IronManem!