KANTU Moje Jóga: Dárcovská výzva pro projekt DARUJ ŽIVOU VODU

DARUJ ŽIVOU VODU pro ACORUS

vybíráme od 22.5.2019
1 350 Kč
vybráno 7 % z 20 000 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jógová komunita se opět spojila na podporu neziskové organizace ACORUS, která pomáhá obětem domácího násilí. Značka KANTU (vyrábí aromaterapeutické produkty pro jógu) společně s jógovým portálem Moje Jóga připravili projekt Daruj Živou Vodu. Element vody symbolizuje naše emoce,  pomozte je pročistit těm, kteří je mají zkalené traumatem. Přidejte se k našemu charitativnímu projektu. Jógové lektorky pro vás natočily video očistné sestavy vody, která může pomoci i vám. Zároveň vás zveme na Namaste Yoga Day 20.6., který je vyvrcholením projektu a kde proběhne slosování o hlavní ceny vouchery v hodnotě 30.000 Kč na produkty www.ZivaVoda.cz a mnoho dalších krásných cen.
Přátelé a jogíni, 

není vám lhostejné, co se děje ženám za zavřenými dveřmi? Podpořte charitativní projekt "Daruj Živou Vodu", který připravili Kantu a Moje Jóga spolu s jógovými lektorkami pro neziskové centrum ACORUS, které poskytuje profesionální pomoc obětem domácího násilí více než 20 let.

Dobročinná sbírka je určena ženám – obětem domácího násilí, které našly útočiště v azylovém domě ACORUS. Tématem letošní kampaně je vodní element představující emoce, intuici a ženský princip. Darujte jim symbolicky Živou Vodu a pomozte tak vymanit se z bludného kruhu násilí a postavit se na vlastní nohy. Rozhodli jsme se stanovit cílovou částku na 20.000 Kč. Jako poděkování od nás získáte odkaz do sekce "Daruj Živou Vodu" na portálu www.moje-joga.cz, kde najdete videa jógové sestavy "pránické koupele" v podání předních českých lektorek jógy.

Váš příspěvek půjde na odbornou pomoc ženám, kterou ACORUS bezplatně poskytuje v azylovém domě.  Vybraná částka bude symbolicky předána zástupci ACORUSu na oslavě Dne jógy - Namaste Yoga Day,20. 6. 2019, v Kavárně, co hledá jméno,na který jste srdečně zváni a kde zároveň proběhne tombola a slosování o hlavní cenu - vouchery v hodnotě 30.000 na filtraci a ionizátory vody -  www.ZivaVoda.cz
 
Děkujeme předem za Vaši štědrost a ochotu pomáhat.

🙏🏼Namaste Jana & Markéta🙏🏼

www.acorus.cz  www.kantu.cz  www.moje-joga.cz 
 
ACORUS, z. ú.
ženám – obětem domácího násilí, které nalezly útočiště v azylovém domě ACORUS. Jógová komunita se opět spojila na jejich podporu a připravila projekt Daruj Živou Vodu. Element vody představuje emoce, intuici a ženský princip. Darujte symbolicky Živou Vodu a pomůžete těm, které mají emoce zkalené traumatem.

Ať i ta troška pomůže.

Michaela Lalíková
300 Kč

at se podaří :)

Jiří Coufal
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ACORUS, z. ú., projekt: DARUJ ŽIVOU VODU