Dominika Vykydalová: Dárcovská výzva pro projekt Dárky přírodě

🌎🌍🌏Pojďte slavit se mnou! 🌎🌍🌏

vybíráme od 27.4.2019
2 100 Kč
vybráno 70 % z 3 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Brontosaury jsem poznala v roce 2009, kdy jsem s nimi jela na organizátorský kurz Cestičky. Bylo to první spaní v tee-pee, první "dospěláckej tábor" bez kohokoliv známého, plno her, zážitků do dalších let a také první výrazné uvědomění, že existuje organizace, která si uvědomuje naši provázanost s přírodou a stará se ni. Koupila jsem si tam svou první plátěnou tašku, kterých už celých 10let neustále nosím na nákupy, na cvičení, přenos věcí...:)
Dobrovolničila jsem s nimi potom ještě v Telči na festivale, zažila skvělou akci Dort pro Brontosaura a byla jeden ze zakládajících členů základního článku Uroboros, který se stará o ekologické aktivity v okolí Hodonína a především v Centru ekologické výchovy Důbrava, kde jsme pomáhali vytvořit model lužního lesa.
Brontosauři se už od revoluce starají o mládež, vzdělávají společnost a pomáhají naší přírodě.

Budu ráda, když mi pomůžete Brontosaury podpořit. Peníze půjdou na Dárky přírodě, třeba ve formě budky pro ptáky, zasazení stromů, vytvoření hmyzího hotelu, vyčištění studánky nebo domečku pro ježka.  
Chceme svět, ve kterém lidé nejsou lhostejní ke svému okolí, respektují a ctí přírodu a kulturní bohatství a společně o ně pečují.

Hnutí Brontosaurus propojuje smysluplnou dobrovolnickou práci se zážitky a zkušenostmi na celý život. Máme více než čtyřicetiletou tradici, viditelné úspěchy, jasné cíle a více než 1 000 hrdých členů, kteří za ním stojí. Každoročně vyrážíme s dobrovolníky kosit orchidejové louky, sázet stromy, opravovat hrady nebo třeba stavět školu v Himálajích.

_____________________________________________
https://www.brontosaurus.cz/
http://darkyprirode.cz/kategorie-produktu/darky-prirode/

Hnutí Brontosaurus
Dárky přírodě podporujete dobrovolníky Hnutí Brontosaurus při ochraně přírody. Vyvěšujeme ptačí budky, vysazujeme stromy nebo obnovujeme prameny. Prostřednictvím spousty další dobrovolnické práce učíme mladé lidi, že dobrovolnictví má smysl.
Chceme přírodu, kde zpívají ptáci, voní les a z pramenů teče osvěžující voda. V kulturní krajině vytváříme prostor pro živočichy.  Proto nadělujeme ptáčkům a přírodě za přispění dobrovolníků to nejlepší . Přidejte se a dejte jim taky na budku.

Skvělej skvělej nápad! Všechno nejlepší!

Julie
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hnutí Brontosaurus, projekt: Dárky přírodě