Lenka Boháčková: Dárcovská výzva pro projekt Bydlení pro děti

Poběžte s námi a podpořte samoživitele

vybíráme od 19.4.2019
10 591 Kč
vybráno 42 % z 25 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Poběžte s námi na podporu samoživitelů, kteří by rádi zajistili svým dětem důstojné a stabilní zázemí. Během podpoříte konkrétního samoživitele a pomůžete mu získat peníze na kauci na bydlení. Pojďte do toho s námi….

I letos opět běžím Pražský Maraton a jak je již u mne tradicí, mohu tak navíc podpořit smysluplnou věc a pomoci lidem v nouzi.
Jedná se o výzvu ve spolupráci s organizací WOMEN FOR WOMEN, provozující např. projekt OBĚDY PRO DĚTI a ADOPTUJ MARII, zaměřující se na podporu samoživitelů v České republice. V rámci projektu ADOPTUJ MARII je samoživitelům umožněno našetřit na kauci pro nové a stabilní bydlení pro sebe a své děti.
Cílem podpory je pomoci těm, kteří aktuálně řeší problém nedostupnosti kauce na pronájem bytu a dát jim tím šanci se se svými dětmi přestěhovat do slušného a bezpečného domova. Proto je vytvořena i tato výzva, ve spojitosti s Pražským Maratonem a my budeme vděčni za Vaši podporu v jakékoliv výši, pokud se k ní rozhodnete. Já osobně vždy považuji za důležité, když  mohu šířit dobrou věc a ukázat tak, že práce, kterou dělají, má smysl.
Vím, že si podpory WOMEN FOR WOMEN i LA COLLEZIONE velmi váží.

Díky moc

Albert

Běžíme 5.5.2019, připojte se a pomozte samoživitelům zajistit lepší podmínky pro jejich život.

WOMEN FOR WOMEN, o. p. s.
Projekt "Bydlení pro děti" pomáhá samoživitelkám a samoživitelům zajistit a udržet si důstojné bydlení a zároveň zlepšit celkově jejich situaci a kvalitu života. Komplexní roční program zahrnuje úhradu kauce na nájem nebo podporované bydlení, sociální a právní poradenství, psychoterapie a vzdělávací programy. 100 % darovaných peněz je použito přímo na pomoc konkrétním rodinám. "Bydlení pro děti" je projektem organizace WOMEN FOR WOMEN, o.p.s.
Projekt "Bydlení pro děti" pomáhá samoživitelkám a samoživitelům zajistit a udržet si důstojné bydlení a zároveň zlepšit celkově jejich situaci a kvalitu života. Cílem projektu není jednorázová pomoc, ale udržitelné řešení problémů a výzev, které rodiny musí vyřešit, aby děti měly dlouhodobě bezpečný a důstojný domov. V projektu podporujeme rodiny primárně v dostupném bydlení, jelikož právě rodiny samoživitelů jsou jedny z nejvíce ohrožených bytovou nouzí.

Pro koho je projekt určen:
Projekt se zaměřuje na pomoc samoživitelům a samoživitelkám s dětmi, kteří se nachází ve složité situaci, chtějí ji aktivně řešit a žít kvalitní a spokojený život.

Co projekt nabízí:
Komplexní roční program zahrnující úhradu kauce na nájem (až 25 000 Kč po celé ČR) nebo podporované bydlení, sociální a právní poradenství, psychoterapie a vzdělávací programy.

Cíle projektu:
Zajistit dětem samoživitelů a samoživitelek bezpečný a důstojný domov. Během ročního programu umožnit rodičům najít cestu ze složité životní situace.

Kauce na nájemné je vratná: Poskytnutý příspěvek bude po skončení nájmu vrácen zpět na transparentní účet WOMEN FOR WOMEN, o.p.s. Pokud klient sám nezaviní skončení nájmu porušením nájemní smlouvy, může znovu požádat o příspěvek na kauci.

❤️

Iva Carlisle
50 €
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
WOMEN FOR WOMEN, o. p. s., projekt: Bydlení pro děti