Martin Vondrák: Dárcovská výzva pro projekt Pravidelná podpora Sue Ryder

Společně doběhneme do cíle

vybíráme od 29.3.2019
8 100 Kč
vybráno 16 % z 50 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Čau lidi, já jsem Martin, rád běhám a snažím se pomáhat, když můžu. A přesně takhle jsem vymyslel i tuhle výzvu, rozhodl jsem se odběhat v roce 2019 celou RunTour a došlo mi, že bych to strašně rád spojil s nějakým dobrým skutkem. Ten dobrý skutek je nakonec spíš na vás, tak doufám, že mi s tím pomůžete.
O mně a sportu
První náznaky, že by ze mě mohl být někdo, kdo běhá víc než ráno na tramvaj (Ve skutečnosti MHD zásadně nedobíhám.) se objevily asi před 5 lety. Za nedlouhou dobu jsem stál na startu svého prvního závodu, kterým byl charitativní Běh pro Paraple. Od té doby se tohoto závodu účastním každý rok a touhle výzvou bych své charitativní běhání rád posunul zase o kousek dál.

A proč zrovna Domov Sue Ryder?
Sám vlastně nevím, z nějakého důvodu mám pocit, že staří lidé v mnoha případech potřebují naši pomoc nejvíce. Navíc se zdá, že to máme tak trochu v rodině. Někteří její členové (dvounozí i čtyřnozí) dělají canisterapii v domově důchodců.

Co z toho budete mít vy?
Bez pochyby dobrý pocit, ale kdo by stál o nějaký upomínkový předmět, tak jsem společně s registrací nakoupil oficiální tričko všech 8 závodů RunTour. Triko konkrétního závodu budu rozdávat vždy v den závodu a pochopitelně v místě, kde se závod koná. Získat ho může ten, kdo mě jako první najde a prokáže, že přispěl alespoň 500 Kč. Pro více informací jak mě najít v den závodu sledujte můj instagram @martinvondrak.
Sue Ryder
Když stáří začne přinášet starosti, je dobré na to nebýt sám. Vaše podpora zajistí křehkým starým lidem a jejich blízkým péči, bez které se neobejdou. Například radu, jak těžkou situaci řešit. Osobní asistenci a pomoc doma s tím, co už nejde zvládnout. A také důstojnou péči seniorům trvale odkázaným na pomoc druhých. Prosím, přidejte se.
Kolikrát v životě jste své babičce, dědečkovi nebo svým rodičům radili s nastavením mobilního telefonu nebo jim pomáhali objednat se k lékaři?

Pro nás jsou to banální věci, oni prožívají těžký boj a pocit bezmoci. A teď si představte, že se má starý člověk vyznat v bludišti zdravotních a sociálních služeb a hledat řešení, když ho potká nemoc nebo úraz. V takových krizových momentech se na Sue Ryder obracejí senioři - rodiče a jejich děti, obě generace často v seniorském věku.

Prosím darujte, ať tito lidé dostanou pomoc a radu včas. Bez ztráty své důstojnosti. 
Děkujeme za Vaše štědré srdce ♥

Monika Havlová
Péče o dárce
Mobil: +420 775 429 446
E-mail: monika.havlova@sue-ryder.cz

www.neztratitsevestari.cz
www.sue-ryder.cz

PS: Potvrzení o poskytnutí daru
Vám zašleme e-mailem vždy v lednu následujícího roku, abyste ho měli včas k daňovému přiznání.

Martin je nejvíc ☺️

Michaela Čermáková
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Sue Ryder, projekt: Pravidelná podpora Sue Ryder