HFC Zlín, z.s.: Dárcovská výzva pro projekt Beranům k devadesátinám

Přispějme na dokument k 90. letům hokeje ve Zlíně!

vybíráme od 12.2.2019
8 500 Kč
vybráno 44 % z 19 290 Kč

přispělo

11 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Hokejoví fandové, Zlíňáci! Připojte se k nám a podpořte vznikající dokument o zlínském hokeji přes tuto dárcovskou výzvu. 
Společně jsme toho s naším klubem zažili už spoustu. Nyní máme možnost být u něčeho, co se neděje každý den (ani rok). Pojďme společně vybrat alespoň 19.290,- Kč a podpořit vznik dokumentu. Díky za každého dárce!

HFC Zlín, z.s.
POST BELLUM
Hokejový tým PSG Berani Zlín slaví 90 let! Natočme film mapující historii klubu skrze příběhy těch, kteří se nesmazatelně zapsali do srdcí několika generací fanoušků. Pomozte nám zachovat vzpomínky zlínských hokejových legend i pro budoucnost!
Pomozte nám natočit filmový dokument a zaznamenat historii i současnost klubu.
 
Vybrané peníze použijeme na natáčení vzpomínek a tvorbu filmového dokumentu. Celkový rozpočet projektu je 435.000 Kč. Díky pomoci PSG již máme 100.000 Kč, dalších 49.900 Kč přispělo staturtární město Zlín.  Zbytek bychom rádi získali od příznivců zlínského hokeje, kterým není lhostejná minulost jejich klubu. Přispějte podle svých možností a pomozte nám zachytit příběh zlínských Beranů od jeho začátků po současnost - aby byl zachován i pro budoucí generace.

Na projektu se podílí PSG Berani Zlín a Paměť národa Střední Morava / Post Bellum o.p.s.

Moc děkujeme!
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
POST BELLUM, projekt: Beranům k devadesátinám