Honza Dolínek: Dárcovská výzva pro projekt EDUin, o.p.s.

Něco dobrého pro EDUin = něco dobrého pro Honzu

vybíráme od 10.2.2019
20 766 Kč
vybráno 481 % z 4 321 Kč

přispělo

50 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nikdy jsem (v dospělosti) neměl oslavu a podle všeho už to tak zůstane. Mám to tak rád. Na druhou stranu dlouho jsem chtěl mít nějakou vymazlenou výzvu tady na Darujme.cz a tak jdu do toho. Je mi 43 a trochu se domnívám, že ten vzdělávací countdown 4321... v mnoha českých školách, bychom měli zastavit a otočit. Proto jsem se rozhodl společně s Vámi podpořit EDUin, protože "modří" resp. "zelenošedí" už vědí :))
Něco dobrého pro EDUin = něco dobrého pro Honzu! Většina z vás ví, že jedu už přes rok sladkobolný prezidentský půst a ještě 4 roky jsou přede mnou. Mnoho z Vás mě během roku politovalo, utěšovalo, podpořilo a tak jsem Vás chtěl požádat o dar, protože když mou výzvu přijmete a vaše filantropie naplní cílovou částku, mohu to oslavit jedním čokoládovým bonbonem! Věřím ovšem, že chápete tuhle moji příležitost správně :))) Prosím, podpořte mě i EDUin, protože ... když otočíte postupku a darujete celkem 4567 Kč (nebo více) mohl bych si dopřát jeden kopeček zmrzliny! Pokud se podaří vybrat 5678 Kč (nebo více) kouká z toho štrůdlíček!! V případě, že se dostaneme nad 6789 Kč mohu to oslavit milovanou palačinkou!!!  Při překonání 7890 Kč bych si mohl dát domácí tiramisu (to chceš!) No, a kdyby to bylo hodně skvělý a dostali jsme se na nebo nad 12 345 Kč čekal by na mne jahodový dort!!!!
Dne 8. března v den prvního výroční prezidentské inagurace tato výzva končí. Budu vysílat on line přenos s poděkováním ať už to dopadne jakkoliv a já věřím, že dobře. Mám Vás rád a spoléhám na to, že podpoříte především EDUin i mne jako novopečeného directora (a také trochu sázím na Váš prostý soucit, protože něco dobrého bych si fakt už dal moc rád).

420 dní jsem neměl dort, palačinku, kus čokolády ... a ještě 1460 je přede mnou ... zkrátka ode dneška ještě 4 roky (...pane prezidente).
ALE DNES!!! DNES jsem díky Vám získal příležitost, kterou si náležitě užiju. Dnes končí moje letošní narozeninová výzva, která vskutku překonala jakákoliv očekávání (vybráno 464 %). Čeká mě tedy podvečerní cesta do Cukrárny a kavárny Dortletka v Roudnici nad Labem, kde převezmu jahodový dort. Nebude to ovšem zadarmo. Já, který si dodnes vlastně neudělal ani jedno selfie jsem se ve výzvě upsal, že budu vysílat on line přenos s poděkováním a samozřejmě s dortem. Primárně to bude na facebooku, ale odkaz dostanou všichni dárci také e-mailem :)

DORT BUDE, JSTE SKVĚLÍ - jsem dojatej fakt! I tou rychlostí s jakou jste se na mě a EDUin usebrali ... Rozhodně vám všem poděkuji, jak se z toho vzpamatuju :)
Výzva nekončí, nechám ji otevřenou, protože EDUin si vaši podporu zaslouží, ale už to nebudu moc omeldovat, protože to už by mi přišlo nečestné a nesportovní. Cíl byl dosažen, ale radost z filantropie může plynout dál... DĚKUJI za sebe i za EDUin.

Založení výzvy

EDUin, o.p.s.
Pomáháme lidem, aby porozuměli světu vzdělávání. Každý dar proměníme v informaci užitečnou pro rodiče školáků, zřizovatele či vedení škol nebo kohokoliv s cílem zlepšit český vzdělávací systém. ZMĚNA JE MOŽNÁ a vy můžete pomoci PRÁVĚ TEĎ!
EDUin je nezávislá a nezisková organizace, proto POTŘEBUJE DÁRCE. Posláním EDUin je dlouhodobě a systematicky informovat veřejnost a média o proměnách světa vzdělávání a vzdělávací politiky, propojovat odbornou a širokou veřejnost a kultivovat debatu o těchto tématech ve veřejném prostoru.
Píšeme a mluvíme o trendech současného vzdělávání, analyzujeme a komentujeme vzdělávací politiku. Popularizujeme výsledky výzkumů, studií a analýz. Objevujeme a oceňujeme inspirativní učitele. Vysvětlujeme podstatu změn, které náš vzdělávací systém potřebuje.
POMOZTE NÁM svým darem. DĚKUJEME!

Dobrou chuť a tak... :)

Adam Mika

Všechno nejlepší!

Libuse Tomolova
1 234 Kč

Všechno nejlepší Honzo a samozřejmě i EDUinu!

Lenka Stárková
200 Kč

Dobrou chuť :-)

Jan Pulkráb
500 Kč

Všechno nejlepší! ;)

Jan Veselý
123 Kč

Honzo, hodně štěstí a vše nej!

Martina Břeňová

Všechno nejlepší, Honzo!

Martin Loučka
321 Kč

nejen pro tebe :)

Jana Bartošová

Pro dobrou věc a dobrého člověka, vždy. krásné narozeniny, Honzo. Danka

Danuše Fomiczewová
223 Kč

Honzine, tak ať si tu sázku výjimečně osladíš. Bez "dobrůtek" je to nelidské :-) P.

Přemysl Filip
123 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
EDUin, o.p.s., projekt: EDUin, o.p.s.