Marcel Grisa: Dárcovská výzva pro projekt Darujte na hezký úsměv! :)

Aby děti měly hezký úsměv!

vybíráme od 2.1.2019
0 Kč
vybráno 0 % z 100 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
 Nadační fond Kociánka před Vánoci spustil projekt, který rozzáří úsměv nejen našim uživatelům a panu zubaři, ale také Vám, pokud se rozhodnete nám pomoci (a možná někteří z Vás také navštěvují naši stomatologickou ambulanci). Bohužel zařízení v této ordinaci je zastaralé a často dochází k poruchám. My se ale rozhodli, že se do toho opřeme 💪 a následující měsíce budeme věnovat boji za krásné zuby a úsměvy z Kociánky 😁. Pojďte do toho s námi! Pokud můžete, tak budeme rádi za Váš finanční příspěvek. Případně děkujeme za sdílení našeho projektu 💚. 
Centrum Kociánka ve svém areálu má k dispozici několik zdravotních specialistů a terapeutů, mezi které patři taky stomatologická ordinace. Zde se pán Zubař stará o návštěvníky centra Kociánka. Současné vybavení je staré přes 15 let a taky vysoce poruchové - vzhledem k tomu, že u zákroku musí u pacienta s postižením běžně pomáhat i sociální pracovník, není tenhle úkol snadný.

Zakoupením adekvátní stomatologické výbavy výrazně pomůžete zlepšit kvalitu zákroku a zkrátit čas, který handicapovaný pacient bude muset strávit v ordinaci.
 Cena adekvátní zubařské výbavy pro práci s postiženými pacienty vrátaně kompresoru se pohybuje kolem 700 000,- Kč.
Nadační fond Kociánka
Taky neradi trpíte u zubaře? Naše stomatologická ambulance potřebuje Vaši pomoc! Podpořte dobrou věc a přispějte na zlepšení služeb pro handicapované děti centra Kociánka.
Touhle cestou organizujeme sbírku, díky které budeme moct pořídit nové zubařské křeslo a kompresor pro naši stomatologickou ambulanci. 
Současná souprava má přes 15 let a je po technické stránce nevhodná a taky nevybavená pro práci s telesně postiženými pacienty.  Neustále se kazí a jeji oprava ovlivňuje kvalitu práce.
Cena nového stomatologického vybavení určeného pro práci s telesně postiženými pacienty je zhruba 700 000,- CZK. Děkujeme Vám za pomoc!

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Kociánka, projekt: Darujte na hezký úsměv! :)