Helena Davis: Dárcovská výzva pro projekt Umírání.cz

Společně za dobrou věc!

vybíráme od 11.12.2018
1 600 Kč
vybráno 16 % z 10 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pojďmě společně pomoci dobré věci.
Vážení přátelé, 

K dnešnímu dni si přeji jediné, a to, podpořit na naší planetě něco, co je mi blízké a má dle mého názoru smysl. Žijeme v hodně uspěchané a hektické době, kvůli čemuž nám málokdy vyzbyde čas na to se pozastavit a uvědomit si, jaký obrovský dar máme, že jsme zdraví a můžeme trávit čas s lidmi, které máme rádi.
Projekt "Cesta domů" poskytuje zdravotní a poradenské služby osobám, které takovéto štěstí nemají. Umožňuje péči nevyléčitelně nemocným, aby mohli prožít poslední dny svého života v klidu domova, obklopeni svými nejbližšími. Zároveň nabízí odborné poradenství a pomoc rodinám, které se starají o takto nemocné členy rodiny.
Vyzývám vás, abychom se na chvilku společně zastavili a řekli svému kamarádovi, rodině či jakékoliv blízké osobě, že ji máte rádi a přitom si uvědomili, jaké štěstí máme, že tu s nimi můžeme být. 
Tímto bych Vás ráda oslovila, abyste spolu se mnou tento projekt podpořili zasláním byť jen 100 korunové částky na link uvedený v pravém dolním rohu a umožnili tak této organizaci dál pomáhat tam, kde je to potřeba. 

Děkuji. 
Cesta domů, z.ú.
Podpořte informační, poradenský a diskusní web, jehož smyslem je sdílet zkušenosti zdravotníků, sociálních pracovníků, psychoterapeutů a duchovních s dalšími lidmi v celé republice, kteří se dostali do nelehké životní situace  –  jsou vážně nemocní, pečují o umírajícího nebo jim zemřel někdo blízký. Od roku 2005 jsme přinesli informace o konci života více než milionu návštěvníků. Pomozte nám informovat i ty ostatní.
V českém veřejném prostoru je téma smrti a umírání stále opomíjené. Cesta domů proto provozuje informační, poradenský a diskusní portál Umírání.cz. Je to jediný portál tohoto druhu v ČR a statistika návštěvnosti dokazuje jeho potřebnost. 

Najdete tam praktické rady a informace, tematické články, data z výzkumů, diskuzní forum, pečovatelské videonávody a další. Na dotazy v internetové poradně odpovídají lékaři, sociální pracovníci a psychoterapeuti z Cesty domů. Portál denně aktualizují redaktoři, aby zde stovky lidí každý den našly radu, nové informace či prostor pro sdílení v těžké životní situaci.

Práci všech odborníků a redaktorů, kteří o něj a tedy i o jeho návštěvníky pečují, hradíme z darů a grantů. Každý dar pomáhá šířit myšlenku, že život je životem až do konce. Děkujeme!

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Cesta domů, z.ú., projekt: Umírání.cz