Cesta domů, z.ú.


Hospicová a paliativní péče

Umírání.cz

Podpořte informační, poradenský a diskusní web, jehož smyslem je sdílet zkušenosti zdravotníků, sociálních pracovníků, psychoterapeutů a duchovních s dalšími lidmi v celé republice, kteří se dostali do nelehké životní situace  –  jsou vážně nemocní, pečují o umírajícího nebo jim zemřel někdo blízký. Od roku 2005 jsme přinesli informace o konci života více než milionu návštěvníků. Pomozte nám informovat i ty ostatní.

Podpořte portál Umírání.cz

přispělo

82 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
V českém veřejném prostoru je téma smrti a umírání stále opomíjené. Cesta domů proto provozuje informační, poradenský a diskusní portál Umírání.cz. Je to jediný portál tohoto druhu v ČR a statistika návštěvnosti dokazuje jeho potřebnost. 

Najdete tam praktické rady a informace, tematické články, data z výzkumů, diskuzní forum, pečovatelské videonávody a další. Na dotazy v internetové poradně odpovídají lékaři, sociální pracovníci a psychoterapeuti z Cesty domů. Portál denně aktualizují redaktoři, aby zde stovky lidí každý den našly radu, nové informace či prostor pro sdílení v těžké životní situaci.

Práci všech odborníků a redaktorů, kteří o něj a tedy i o jeho návštěvníky pečují, hradíme z darů a grantů. Každý dar pomáhá šířit myšlenku, že život je životem až do konce. Děkujeme!

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

mockrát děkuji za pomoc

Helena Tvrzová
3 000 Kč

Děkuji

Jan Lněnička

Když vám odchází nejbližší člověk, hledáte útěchu i odpovědi na otázky ,jak mu jeho cestu ulehčit a co potom, až cesta skončí....obojí jsem na vašem webu nalezla. Moc vám děkuji.

Dárce

Díky za existenci Cesty domů, z.ú.

Eva Bartošová
200 Kč

Děkuji, byli jste mi oporou v těžkých chvílích.

Jan Lněnička

Jsem ráda, že existují podobné instituce!

Markéta Marešová
200 Kč

Díky za Vaši práci! Sama jsem na Vašich stránkách nalezla mnoho relevantních informací a jsem ráda, že v prostředí českého internetu existuje takový zdroj. Téma smrti a umírání je stále v naší společnosti spíše tabu, děkuji za Vaši snahu to měnit.

Eva Pekárková
1 000 Kč

Tento dar pro Cestu domů je zároveň dárkem pro Pavla Havlíka a Jitku Tauschovou, kteří si přáli, aby "jejich" dárek dostala nezisková organizace, která si to zaslouží.

Pavel Šmilauer
1 000 Kč