Anna Čutková: Dárcovská výzva pro projekt Dáváme dětem z dětských domovů náš čas, pozornost a lásku

Pojďme společně rozzářit oči dětem bez rodičů

vybíráme od 5.12.2018
4 000 Kč
vybráno 40 % z 10 000 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Není krásnějšího a hřejivějšího pocitu než spokojená a zdravá rodina. Některé děti ten pocit nezažily a proto jsem uspořádala letošní vánoční sbírku právě jim. Děti jsou naše budoucnost. Některé děti z dětských domovů si prožily spoustu bolesti, nechtěného odloučení od svých jistot, rodiny, kamarádů. Často pak mluví o pocitech ztráty naděje a nespravedlnosti. Pojďme jim společně ukázat, že naděje je. Že existuje. Že nejsou každému lhostejní. A že Ty, já a ti další jsme MY. My, co nám to není jedno. MY jsme jednota. Pojďme společně udělat radost. Tentokrát dětem, které jí moc neměly. Ať nemají tolik láskypusta. A Vy se za to pohlaďte. Už to, že jste si to přečetli, dokazuje, jak skvělí a duševně krásní jste. Krásné Vánoce. A hodně lásky. Tobě. Nám všem. 
Vím, že pro někoho je 300 Kč moc. Ale věřím, že podpoření andělů, kteří vedou bolavé duše dětí k získání větší sebedůvěry a získání naděje a poznání lepšího života, je tak hřejivý pocit a ty dětské rozzářené oči! To je k nezaplacení!
Dobré víly dětem, z.s.
Dokud bude v České republice 142 dětských domovů, chceme, aby každý z nich měl svoji Vílu. Pojďte do toho s námi a podpořte naši činnost.

Šťastné dětství tu bohužel není pro každého.

To, co děti prožily, neovlivníme, ale přesto mohou být v životě šťastné a úspěšné.


Pravidelnými návštěvami, osobním, přátelským přístupem a individuální podporou dáváme dětem z dětských domovů to nejcennější – čas, pozornost a lásku. Dětem pomáháme s přípravou do školy a rozvíjíme je v tom, co je baví. Společně s dětmi se vzděláváme, posilujeme jejich samostatnost a sebedůvěru.


Díky, že jste s námi. Společně rozzáříme více dětských očí. :)

Hezké svátky

Vohralík Jan

Protože znám dobře vílu Aničku ,vím že tento malý dar , doputuje k těm ,kterým je třeba .

Daniel Hošek
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Dobré víly dětem, z.s., projekt: Dáváme dětem z dětských domovů náš čas, pozornost a lásku