Anna Čutková: Dárcovská výzva pro projekt Dáváme dětem z dětských domovů náš čas, pozornost a lásku

Pojďme společně rozzářit oči dětem bez rodičů

vybíráme od 5.12.2018
0 Kč
vybráno 0 % z 300 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Není krásnějšího a hřejivějšího pocitu než spokojená a zdravá rodina. Některé děti ten pocit nezažily a proto jsem uspořádala letošní vánoční sbírku právě jim. Děti jsou naše budoucnost. Některé děti z dětských domovů si prožily spoustu bolesti, nechtěného odloučení od svých jistot, rodiny, kamarádů. Často pak mluví o pocitech ztráty naděje a nespravedlnosti. Pojďme jim společně ukázat, že naděje je. Že existuje. Že nejsou každému lhostejní. A že Ty, já a ti další jsme MY. My, co nám to není jedno. MY jsme jednota. Pojďme společně udělat radost. Tentokrát dětem, které jí moc neměly. Ať nemají tolik láskypusta. A Vy se za to pohlaďte. Už to, že jste si to přečetli, dokazuje, jak skvělí a duševně krásní jste. Krásné Vánoce. A hodně lásky. Tobě. Nám všem. 
Vím, že pro někoho je 300 Kč moc. Ale věřím, že někomu udělá obrovskou radost. Holčičce Anežce třeba lak na nehty, který si tak moc přeje. Lukáškovi zase trojhranné pastelky aby mohl namalovat svojí vysněnou rodinu.  Ten hřejivý pocit a ty dětské rozzářené oči! To je k nezaplacení!
Dobré víly dětem, z.s.
Dokud bude v České republice 142 dětských domovů, chceme, aby každý z nich měl svoji Vílu. Pojďte do toho s námi a podpořte naši činnost.

Šťastné dětství tu bohužel není pro každého.

To, co děti prožily, neovlivníme, ale přesto mohou být v životě šťastné a úspěšné.


Pravidelnými návštěvami, osobním, přátelským přístupem a individuální podporou dáváme dětem z dětských domovů to nejcennější – čas, pozornost a lásku. Dětem pomáháme s přípravou do školy a rozvíjíme je v tom, co je baví. Společně s dětmi se vzděláváme, posilujeme jejich samostatnost a sebedůvěru.


Díky, že jste s námi. Společně rozzáříme více dětských očí. :)
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Dobré víly dětem, z.s., projekt: Dáváme dětem z dětských domovů náš čas, pozornost a lásku