Vítek a Jitka Chánovi: Dárcovská výzva pro projekt Dobrovolnictví v České republice

50 000 důvodů k vděčnosti

vybíráme od 20.11.2018
85 000 Kč
vybráno 170 % z 50 000 Kč

přispělo

50 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Slavíme dohromady 100 let - Jitka 20. 11. 2018 a Vítek 2. 1. 2019 



V tomto období se chceme radovat a děkovat za všechno, co jsme mohli společně prožít. A protože máme nejméně 50 000 důvodů k vděčnosti, nabízíme vám, abyste se radovali spolu s námi. Darujme dohromady 50 000,- Kč a podpořme tak dobrovolnickou službu u těch nejzranitelnějších a nejbezbrannějších lidí. Je to skutečně potřeba a má to velký smysl. 
Milí přátelé a kamarádi,

stejně jako naše republika i my dva si již brzy připomeneme stoleté výročí od chvíle, kdy jsme se narodili. Je to pro nás docela významný předěl.

Nechceme ho ale jen prožít a zapomenout, nechceme si ho jen „užít”. Přáli bychom si, aby i druzí lidé měli prospěch z našich narozenin, naší vděčnosti Bohu za přijaté dary a ochranu. 

Při ohlédnutí zpět jsme si uvědomili, že vlastně máme všechno, co k životu potřebujeme, a tak jsme se rozhodli naše kulaté narozeniny oslavit jinak. Chceme vás zbavit starostí, jaké přání koupit a co vtipného do něj napsat, nebo vymýšlet jaký dárek koupit (aby to nebylo moc a ani málo).

Pokud nám chcete opravdu popřát k narozeninám nebo něco dát, měli byste vědět, že vám budeme nejvíce vděční, když podpoříte projekt Adry, na kterém nám opravdu velmi záleží. Váš dar vnímáme jako společné poděkování za náš život.

Uděláte nám tím největší radost a navíc se naše radost dostane i k lidem, kteří narozdíl od nás často nemají důvod ani chuť něco slavit. 

Moc děkujeme! Vítězslav a Jitka Chánovi


Milí přátelé, naše sbírka skončila. Vybrali jsme neuvěřitelné množství peněz a jsme vám všem, kteří jste se zapojili, velmi vděční za váš dar. Věříme, že bude sloužit tam, kde bude nejvíce potřeba.
Takže se dobro i díky vám bude šířit dále, a to je moc dobře. Děkujeme za nádhernou oslavu našich společných narozenin Vítek a Jitka

Milí kamarádi, máme velkou, ale opravdu veeeeelkou radost z vybrané částky :-))
V čase jsme se přehoupli do druhé poloviny sbírky - a jak vidno, nejen v čase. V tuto dobu se občas smějeme, že je Jitka o rok starší, protože padesát už jí bylo a Vítek má padesátiny teprve před sebou. Ušli jsme tak už celou míli. Dokážeme ujít i druhou míli? Dokázali jsme společně našetřit celou padesátku; Dokážeme společně našetřit stovku? Byl by to obrovský novoroční zázrak!!!  V+J

Po dvou dnech od spuštění jsme se přehoupli přes první pomyslný cíl a to je 10 000 Kč. Chceme vám moc a moc poděkovat. Bez vás bychom to nedali!!!

Založení výzvy

ADRA, o.p.s.
Propojujeme lidi ochotné pomáhat s těmi, kteří pomoc potřebují.
Mít si s kým popovídat, zasmát se, podělit se o to, co nás tíží. Pro někoho samozřejmost, pro jiné vzácnost. Jako pro osamělé lidi.

Právě pro ně jsou tu naši dobrovolníci a dobrovolnice. Věnují svůj čas tomu, aby do života osamělých lidí přinášeli blízkost a radost. Dělají společnost seniorům a seniorkám, jsou parťáky na hraní pro děti z dětských domovů či oporou pro dlouhodobě nemocné. Dochází na návštěvy jak do domovů pro seniory a dalších zařízení, tak do domácností. Dvojice se schází pravidelně, většinou na hodinu či dvě týdně.

Jak váš dar pomůže?

Koordinaci až 3 000 dobrovolnic a dobrovolníků ročně, ale i dalším dobročinným aktivitám se věnují naše dobrovolnická centra ADRA. Působí po celé České republice a spolupracují s téměř 300 zařízeními. Ačkoli dobrovolníci a dobrovolnice navštěvují osamělé lidi zcela nezištně bez nároku na odměnu, organizace takového množství lidí a nezbytná administrativa něco stojí. Naši dobrovolníci a dobrovolnice patří mezi tzv. akreditované dobrovolníky, jsou proškolení a pojištění. Právě na úhradu těchto nákladů využíváme dary našich dárců a dárkyň v této sbírce.  

Dopřejte společnost těm, kteří často nikoho jiného v životě nemají. Děkujeme, že jste tu s námi pro druhé.



Mějte se všichni tak pěkně,jak se mám já ,díky našemu BOHU,že je tak štědrý a moc nás miluje🌞

Michal Šťovíček
200 Kč

Jste mym velkym vzorem. Mam vas moc rada!

Elena Jezkova

Všechno nejlepší do další stovky! :-)

Luďa Kysela

Krásná myšlenka, krásný nápad, jak oslavit společných 100 let. Přeji vše nejlepší...

Daniela Havlová

Milí Chánovi
Ceníme si, že jsme vás mohli potkat. Rádi se připojujeme k vaší krásné oslavě. Jste pro nás krásným obrazem našeho milujícího Boha, který je tak kreativní když hledá svoje ztracené děti. Pán vám žehnej.

Teoš a Hanka

R a P již 50+ přejí vše nejlepší čerstvým padesátníkům. Krásný projekt, jsme rádi, že jsme mohli tímto k němu přispět. :-)

Renata a Pavel Dvouletí
1 000 Kč

VDĚČNOST PÁNU BOHU ZA PŮL STOLETÍ. BRATRÁNEK

Martin Lanc
5 000 Kč

Milá Jituško,je to opravdu 50let, co jsme s Helenkou překvapeně na sebe zírali v Karviné na jednom pokoji? /Trochu jsem ji záviděla tu holčičku./ Tak se též připojujeme ke gratulaci Tobě i Vítkovi. sušánci

Antonín Lanc
500 Kč

Jitušce a Vítkovi s láskou daruje Lída Lettů.

Ludmila Lettová
1 000 Kč

Jituš a Vítku, máme Vás rádi - gratulujeme k jubileu i k nalezení cesty, jak znásobit radost.
Zdena a Hnoza

Zdena Chmelová
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ADRA, o.p.s., projekt: Dobrovolnictví v České republice