Lukáš Hejlík: Dárcovská výzva pro projekt PODPOŘTE CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB

Kup si piknikový koš plný dobra!

vybíráme od 2.5.2018
4 500 Kč
vybráno 9 % z 50 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Právě # jedemtour a jsme fakt dobrá parta kamarádů, který jsem před 5 lety pozval k sobě domů, a vařili jsme. Tak vznikl Gastrokroužek a na prvního máje vyšla knížka. Trochu jiná parta se schází v Brně, v Centru denních služeb Ligy vozíčkářů a připravují se na červnový Brněnský piknik v Lužánkách s Rádiem Petrov, kde budou mít sbírku na provoz centra. 

Tak jestli můžete přijít nebo ne, stavte se na tenhle virtuální piknik, udělejte malej vítr v peněžence a přispějte na službu pro lidi, co neměli takový štěstí jako my. Protože každej dobrej skutek se tam nahoře počítá a hlavně pomůžete tam, kde je to fakt potřeba.
Díky!
Liga vozíčkářů, z. ú.
Obyčejné věci jako je nákup, vaření nebo výlet? PRO LIDI S TĚLESNÝM NEBO KOMBINOVANÝM POSTIŽENÍM TO NEMUSÍ BÝT DENNÍ RUTINA.
Otevírání dveří, naplnění pračky, pověšení vypraného prádla nebo připravení si šálku dobrého čaje, to vše jsou obyčejné činnosti, které děláme automaticky bez přemýšlení a námahy.

Pro našeho Ondru, to tak ale není.  Každé vyčištění zubů, každá vyžehlená košile, každý uvařený oběd, to vše pro něj znamená velkou dávku úsilí a vynaložené energie. 

Naše Centrum denních služeb je tu pro lidi, kteří se rozhodli žít naplno navzdory svému hendikepu. 

Program v Centrum denních služeb je tvořen na míru jednotlivým klientům, tak aby se mohli zdokonalovat v jednotlivých činnostech. Každá hodina strávená v této službě je krůčkem k samostatnosti. Od pondělí do pátku si tak mohou realizovat své plány a někdy i sny.  

Pomozte a přispějte na provoz Centra denních služeb, protože žít obyčejný život může být někdy ten největší dar! Své o tom ví i rodiny našich klientů. Díky podpoře a péči, který jejich blízký má v Centru denních služeb i ony mohou prostor trávit svůj čas podle svých potřeb.

Pokud Vás zajímá co se aktuálně přihodilo nám nebo našim klientům, jakým způsobem můžete dále pomoci nebo při jaké příležitosti nás navštívit, dejte nám vědět kam zaslat newsletter

Děkujeme!

„Máma vždycky říkala, že zázraky se dějí každý den. Někdo tomu nevěří, přesto je to tak!“
Forrest Gump

Kateřina Jelínková
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Liga vozíčkářů, z. ú., projekt: PODPOŘTE CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB