Centrum pro informovanou společnost z.s.


Jiné Osvěta a poskytování informací

Česko-slovenský podcast TEĎ NAOZAJ

TEĎ NAOZAJ je nový unikátní česko-slovenský podcast, který se věnuje zahraniční a bezpečnostní politice, boji proti dezinformacím a posilování demokracie v Česku a na Slovensku. Nic podobného v éteru není, což se spuštěním našeho podcastu snažíme napravit. Neplánujeme mít placený obsah, chceme být maximálně dostupní, ale zadarmo to také dělat nejde.

Chci investovat do otevřené a upřímné diskuze o naléhavých tématech, o kterých je potřeba mluvit jasně a napřímo!

Děkujeme, že zároveň podporujete hlavní misi Centra pro informovanou společnost, tedy posilování odolné a sebevědomé demokratické společnosti v Česku a na Slovensku, která nepodléhá populistům a autoritářům.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Náš podcast společně moderují Andrea, vášnivá bojovnice za pravdu a lásku ze Slovenska, a Veronika, která se věnuje ruským dezinformacím, a je z Ostravy. Každý pátek přináší posluchačům odborné postřehy ze světa politiky i osobní příběhy a pikošky našich hostů a hostek.               

Proč potřebujeme Vaši podporu? 
Navzdory nadšenému přijetí a rostoucímu počtu posluchačů našich prvních dílů, v nichž vystoupily významné osobnosti, jako je novinářka Tereza Šídlová a bezpečnostní analytik Otakar Foltýn, je pro nás jako malou nevládní organizaci pokrytí nákladů na nahrávání a kvalitní výrobu podcastů náročné. S TEĎ NAOZAJ Vám ale chceme přinášet inspirativní obsah dlouhodobě, pravidelně a vždy v maximální kvalitě. 

Vaše podpora má význam!
Podporou TEĎ NAOZAJ nefinancujete jen podcast, ale investujete do otevřené a upřímné diskuze o naléhavých tématech, o kterých je potřeba mluvit jasně a napřímo. Zároveň tak podpoříte hlavní misi Centra pro informovanou společnost. Tou je posilování odolné a sebevědomé demokratické společnosti v Česku a na Slovensku, která nepodléhá populistům a autoritářům.

Váš dar bude přímo financovat:
  • Profesionální nahrávání a produkční náklady na udržení vysoké kvality zvuku.
  • Kvalitní přípravu pro zajištění informativního a poutavého obsahu, rozmanité a inspirativní hosty a hostky.

Odměny pro dárce
Náš podcast můžete podpořit jakoukoliv částkou, klidně třeba stokorunou. V případě, že se ale rozhodnete nám poslat 300 Kč měsíčně a více, dostanete možnost připravit vlastní otázku pro vybraného hosta nebo hostku našeho podcastu, kterou jemu nebo jí v průběhu natáčení moderátorky položí.

Pokud nás podpoříte 1500 Kč měsíčně a více, pozveme Vás na natáčení jednoho našeho podcastu ročně, kde si budete moci udělat fotku s hostem nebo hostkou dle vašeho výběru!

Připojte se k našemu poslání posilovat, informovat a propojovat českou a slovenskou demokratickou společnost. Každý příspěvek, bez ohledu na jeho výši, nás přibližuje k našemu společnému cíli.

Pokud jste náš podcast ještě neslyšeli, můžete to rovnou změnit na Soundcloud, Spotify, Google Podcasts nebo Apple Podcasts.

Děkujeme Vám za podporu,
Andrea a Veronika, spolumoderátorky podcastu TEĎ NAOZAJ z Centra pro informovanou společnost


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu