Nadace ADRA - adventistická nadace pro pomoc a rozvoj


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Pomoc pro Kačku Bojkovou

Desetileté Kateřině, které doma neřeknou jinak než Kačka, se v říjnu roku 2022 obrátil život vzhůru nohama. Při přebíhání vozovky ji srazila dodávka doručovacího kurýra a dívka skončila s těžkými poraněními v nemocnici.

vybíráme od 10.12.2023
15 000 Kč

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Kvůli vážnému poškození mozku v následujících dnech upadla do kómatu, ve kterém setrvala tři měsíce. Během této doby absolvovala léčbu v hyperbarické komoře a další operaci těsně před Vánocemi. 

Nikdo tomu už nevěřil, ale po operaci se začaly dít zázraky zázraků. Kačka se probudila z kómatu a postupně začala reagovat. Podařilo se jí zbavit tracheostomie i nasogastrické sondy, která ji po tři měsíce živila. V únoru ji propustili z nemocnice a holčička se přesunula do Hamzovy léčebny v Košumberku, kde spolu s maminkou pracují na obnovení hybnosti a řeči. Poranění mozku totiž zasáhla řečové a pohybové centrum.

V současné době Kačka potřebuje nákladné rehabilitace a kompenzační pomůcky. Její rodina se jí snaží dopřát tu nejlepší péči, ale pojišťovny řadu terapií nehradí. Pomozte prosím této malé bojovnici, jejíž síla a vůle jsou inspirací pro nás všechny. Vybrané prostředky budou použity na úhradu hipoterapií, rehabilitací, péči osobního asistenta a nákup pomůcek.

Své dary Kačence můžete zaslat on-line touto platební bránou nebo bankovním převodem na číslo účtu 57333375/0300, variabilní symbol 275. V případě, že zašlete svůj dar převodem, částka se zde neukáže, ale bude připsána přímo na konto veřejné sbírky Nadace ADRA a poté předána Kačence. Děkujeme!



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu