Nadační fond, Agora 7


Děti, mládež, rodina Senioři

Děláme velké věci, na které stačíme

Podpořte poděkování dětským dobrovolníkům ze ZŠ TGM Ortenovo náměstí z Prahy 7 za jejich každotýdenní nasazení a přispějte jakoukoliv částkou na vánoční diskotéku 12.1.2024!!! 130 dětí ze ZŠ TGM dobrovolničí každý týden, ti nejmladší s družinou, ti starší jednotlivě, pravidelně, hodinu týdně, uklízejí okolí školy, navštěvují seniory, předčítají mladším, pomáhají v Národní galerii, starají se o komunitní zahradu. Poděkujme jim společně a podpořme jejich úsilí!

vybíráme od 27.11.2023

Děláme velké věci, na které stačíme - Diskotéka pro děti

Děkujeme, že tímto způsobem povzbuzujete děti k dalšímu dobrovolnictví, ale také vytváříte prostor pro vzájemnou podporu a radost z dosažených úspěchů!
23 100 Kč
vybráno 118 % z 19 500 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Od září 2023 se děti ze ZŠ TGM Ortenovo náměstí na Praze 7 ve spolupráci s Agorou 7 věnují dobrovolnictví. Pravidelně jednou týdne se setkávají s osamělými seniory, organizují pro ně program, předčítají mladším spolužákům, dbají na pořádek v okolí školy, dobrovolničí i v Národní galerii, starají se o komunitní zahradu.

Věnovat se dobrovolnictví pravidelně každý týden je skutečně výzva, která vyžaduje disciplínu a odhodlání. Podobně jako při začátcích v nové práci nebo s novým koníčkem, první nadšení často opadne po několika týdnech. Vytrvat, nepolevit a pravidelně se věnovat dobrovolnickým aktivitám může být náročné. Je důležité dětem ukázat, že si vážíme jejich snahy, energie a schopnosti překonávat sám sebe. V tomto duchu jsme rozhodli zorganizovat vánoční diskotéku, pro 130 dětí. Vánoční diskotéka je nejen odměnou za jejich pravidelnou angažovanost, ale také příležitostí k posílení týmového ducha a vytvoření přátelské atmosféry.

Podpořte poděkování dětským dobrovolníkům ze ZŠ TGM Ortenovo náměstí z Prahy 7 za jejich každotýdenní nasazení a přispějte jakoukoliv částkou na povánoční  večírek 12.1.2024!!!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pomáháme hudbou, společně 😊🎸🎤.

KytarovkaBrno
15 000 Kč

Děkuji za krásný projekt, který je pro děti velkým přínosem a umožňuje děti smysluplně zapojit s pomáháním v potřebných oblastech.

Markéta Dederová
300 Kč