Dům Ronalda McDonalda, nadační fond


Děti, mládež, rodina Zdraví

Pomozte dalším 223 hospitalizovaným dětem a jejich rodinám!

Pomozte s námi vážně nemocným dětem i jejich rodinám poskytovat pohodlné ubytování, domov a klidné zázemí v období náročné léčby, podpořte provoz Domu Ronalda McDonalda na další rok! #abyrodinymohlybytspolu

Spojme své síly a dejme rodičům možnost být nablízku svým dlouhodobě nemocným dětem!

Pomozte s námi a poskytněte rodinám dětských pacientů druhý domov a klidné zázemí v období náročné léčby.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

24. listopadu uplyne rok od otevření prvního Domu Ronalda McDonalda v České republice. V Domě jsme doposud ubytovali již 223 rodin, jejichž děti prošly dlouhodobou hospitalizací nebo ambulantní léčbou ve Fakultní nemocnici v Motole. Díky podpoře vás dárců  už rok můžeme pomáhat rodinám v těch nejtěžších chvílích a vytvářet pro ně tak potřebné zázemí, i když jsou daleko od domova.
 
Naše mise zdaleka není u konce. Teď je potřeba udržet Dům Ronalda McDonalda v provozu i v dalším roce a pomoci tak dalším stovkám rodin zůstat nablízku svým nemocným dětem.
 
Darujte a podejte tak některé rodině pomocnou ruku v nejtěžších chvílích života. 
Váš dar nám umožní pokračovat v poskytování bezplatného ubytování rodinám vážně nemocných dětských pacientů. Provoz Domu zahrnuje náklady na údržbu 21 pokojů pro 21 rodin, dále společných prostor jako je kuchyně, jídelna, pracovna, herna nebo prádelna. Mimo to Váš příspěvek pomůžete zajistit útulné a čisté prostředí, teplo a přítomnost personálu, který se 24 hodin denně/7 dní v týdnu vytváří domáckou atmosféru a bezpečné prostředí, aby se rodiny mohly soustředit na to nejdůležitější - péči o své vážně nemocné děti.


Každý den se na nás obrací nové rodiny, které hledají podporu a útočiště. Potřebujeme vaši pomoc, abychom mohli pokračovat v poskytování ubytování, péče a podpory těm, kteří jsou stále daleko od svého domova, ale mají nás. Potřebujeme vaši podporu, abychom mohli i nadále pomáhat rodinám, jež se snaží zvládnout stres a starosti spojené s nemocí svého dítěte.
 
Pomozte dětem a jejich rodinám být spolu, nalézt dočasný domov v Domě Ronalda McDonalda přímo v areálu Fakultní nemocnice v Motole, na dohled dětské části nemocnice, kde je léčba dětem poskytována.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ubytovali jsme již více než 360 rodin! Jsme vděčni, že můžeme pomáhat rodinám být nablízku svým dětem v době léčby vážného onemocnění.

Založení projektu

Poděkování Andy za její krásnou a srdečnou práci..

Lucie Miskovic
500 Kč

Držte se, nejste na to sami!

Eva Komárková
1 000 Kč

Milá Evo, mnohokrát děkujeme za Váš dar i milý vzkaz. Moc nás to potěšilo. Vážíme si velmi úžasných dárců, jako jste Vy. ❤️

Dům Ronalda McDonalda, nadační fond