CHARITA HVĚZDA z.s.


Děti, mládež, rodina Humanitární pomoc

PŘESTAVBA SKLADU VE STŘEDOKLUKÁCH

Pojďte nám prosím pomoci s přestavbou humanitárního skladu a centra pro potřebné.

19 000 Kč
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Charita Hvězda - Centrum podpory sociálně slabých a náhradních rodin
 
Díky dárcům se k nám dostává velké množství věcí, které vyřazují po svých dětech a my je dál přerozdělujeme potřebným. Dochází tak nejen k okamžité pomoci těm nejohroženějším, ale také k udržitelnosti a recyklaci zboží a produktů ve společnosti. Pomáháme maminkám/tatínkům v nouzi, sociálně slabým rodinám, ale i rodinám náhradním.

Dostali jsme možnost věci uchovat ve větším prostoru, ale je třeba ho upravit. Začali jsme, ale rychle nám docházejí finanční prostředky na nutné opravy a úpravy.

Charita Hvězda se zabývá pomocí a podporou rodičů samoživitelů, rodin, které se ocitly v tíživé sociální situaci a rodin náhradních. Pomoc a podpora je navázána na spolupráci s příslušnými orgány - sociálně právní ochrana dětí, sociální služby pro rodiny s dětmi jako jsou sociálně aktivizační služby, azylové domy, obecní úřady. 

Organizace dlouhodobě podporuje udržitelnost a recyklaci zboží a produktů ve společnosti ve snaze pomoci dětem z ohrožených skupin. Patří mezi to i snaha šetřit přírodní zdroje znovu užitím široké škály zboží a potravin.

Více o organizaci naleznete na webových stránkách https://charitahvezda.cz/
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji Vám a přeji hodně síly do příštího roku.

JO
13 000 Kč