Cool Critters z.s.


Zvířata

Prosíme pomozte nám doplnit zásoby pro koťátka

Elliott, Angie, Annie, Tigger, Maximilian, Tuna a Chili 😻 To je sedm z deseti koťat, která právě teď máme u nás v Cool Critters. Zbylá tři jsou stále s maminkou Abbey Moon 🌝. Je těžké uvěřit, že péče o tyhle drobečky může stát tak moc. Nejen peněz, ale i času. Všichni potřebují lásku a péči, návštěvy veterináře, úklid.

vybíráme od 13.8.2023
12 337 Kč
vybráno 123 % z 10 000 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Elliott, Angie, Annie, Tigger, Maximilian, Tuna a Chili 😻 To je sedm z deseti koťat, která právě teď máme u nás v Cool Critters. Zbylá tři jsou stále s maminkou Abbey Moon 🌝.



Je těžké uvěřit, že péče o tyhle drobečky může stát tak moc. Nejen peněz, ale i času. Všichni potřebují lásku a péči, návštěvy veterináře, úklid. 

Očkování, testy, mikročipy, kočkolit, zdravé jídlo ..... Nedovedete si představit, kolik jídla tyhle malé stroječky na bobečky spotřebují 😹 A samozřejmě, co jde dovnitř, musí jít ven! 

Obracíme se na vás s prosbou o pomoc, abychom mohli doplnit zásoby pro naše koťátka 🙏 Kvalitní krmivo a kvalitní kočičí stelivo jsou nutností, aby vyrostla ve zdravé a silné kočičí puberťáčky a mohla si hledat své nové rodiny. Můžete nám, prosím, s péčí o naše kočičí drobečky pomoct? 🙏 Předem všem dárcům moc děkujeme.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

I just moved to Prague in May from the US with my rescued ginger cat.
He has adjusted better than I expected, but I am thinking of adopting another cat for his companionship. He formerly lived with 3 cats and 2 dogs. I will look over your adoptable cats.

Lorna Phillipson
20 €

:)

Natalia Timofeeva
20 €